Yeah, de deur mag weer open! 

Delen:

Vragen?

 

En dat is jullie niet ontgaan! Want na lange weken wachten lopen onze agenda’s na de aankondiging van de versoepelingen weer snel vol! En uiteraard zijn jullie blij dat het weer kan en zijn wij dankbaar dat jullie ons weer vinden.

Wij hebben niet stilgezeten…

Want dat is niks voor ons. Mosense is altijd in beweging. En dus hebben wij tijdens de lockdown niet stil gezeten. Gelukkig was er online genoeg te doen. Wat betekent dat wij allemaal verdieping hebben gevonden in ons mooie werk. Lang leve zoom,de online cursussen en de tijd en ruimte om de studies eens goed op te pakken. Maar dat was niet het enige wat wij achter de schermen deden.  

Een luxueus kadootje

Het ultieme gevoel van wellness…dat bieden wij jullie graag aan. Want buiten het feit om dat wij er zijn om klachten te verhelpen, hebben wij ook aandacht voor jouw me-time moment! En dat pakken wij,binnenkort, van A tot Z helemaal voor je in. Body en Soul staan bij ons centraal. In de vorm van massages die gericht zijn op de behoeftes van jouw lichaam en de coaching die jouw geest doet prikkelen. Hoe fijn zou het zijn als jij deze weldaad thuis kunt voortzetten?…Hou onze social media in de gaten! 

Nieuw gezicht

Niet alleen een luxe verwennerij wordt aangekondigd binnenkort. Wij heten vanaf heden Maartin welkom in ons team. Ben jij toe aan een goede sportmassage is Maarten de aangewezen persoon. Maar ook voor ultieme ontspanning ben je bij Maartin in goede handen. Hoor ik je nu denken : “Klinkt heerlijk maar ik ben niet beschikbaar op de doordeweekse dagen”. Dan hebben wij goed nieuws. Maartin is vanaf heden ook te reserveren op jouw vrije zaterdag. Check de link Maartin

Wij kunnen niet wachten tot we 3 maart de deur weer van het slot doen! Hij staat open en we heten jullie van harte welkom! 

Zien we je snel? 

Mosense

Make sense, MoSense

Gun jezelf rust, in je lijf en je hoofd. Zo wordt je hele leven makkelijker. Je presteert beter op je werk en ben je actiever wanneer je thuis komt. Met een behandeling van 30 minuten, kun je er weer weken fris tegen aan.