WINTER

Delen:

Vragen?

WINTER

 

En die klopt over een maandje alweer aan. De eerste maand is altijd een feestmaand. Niet gek dus dat jij onder de kerstboom een fijne kadobon vind van MoSense. En pakt jouw gulle gever echt goed uit dan staat er een mooi verpakt flesje WINTER-olie bij. Welke ingrediënten jouw beleving compleet gaat maken lees je in dit blog. 

Winter

Stel je eens een dik pak sneeuw voor. Koude handen en een frisse neus. Binnen is het warm en gezellig. De lichtjes in de kerstboom en de kaarsjes die jij brandt maken de sfeer knus en warm. En of jij nu de gever of de ontvanger bent van het relax kadootje in de zak van…of onder de mooi versierde boom, in dit jaargetijden kies jij voor de, met zorg samengestelde, ingrediënten van onze WINTER-olie. 

Seizoens ingrediënten

En dat ze met zorg zijn samengesteld lees jij uitvoerig bij het effect van elke olie. Een olie die samengaat met knusheid,warmte en geborgenheid. 

BERGAMOT OLIE

Geur: Fris citrus en zoet warm

Effect: Krampstillend, kalmerend, helpt bij nervositeit, overprikkeling en uitputting.

PATCHOULI OLIE

Geur: Nostalgisch, zoet, kruidig en houtig

Effect: Stemming verbeteren, zinnenprikkelend, helpt bij angst

YLANG YLANG OLIE

Geur: Fris, scherp, kruidig, vleugje peper geur

Effect: Energiegevend, concentratie stimuleren. Geur zou sufheid verlichten en helderheid geven.

WEES WELKOM

Om je bij ons eens heerlijk te ontspannen. Streel je zintuigen en bewonder de mooie flesjes, voel de zijde zachtheid van onze oliën die jouw huid laten stralen en laat de geur je even meenemen in hemelse sferen. 

Mosense

Make sense, MoSense

Gun jezelf rust, in je lijf en je hoofd. Zo wordt je hele leven makkelijker. Je presteert beter op je werk en ben je actiever wanneer je thuis komt. Met een behandeling van 30 minuten, kun je er weer weken fris tegen aan.