Wij zijn er klaar voor…

Delen:

Vragen?

Helaas moesten we de deuren sluiten. En net als vele andere ondernemers moesten we jullie teleurstellen. Corona heeft ook dit jaar grip op de maand December. In kleine kring hebben we de kerst gevierd en in kleine kring sluiten we dit jaar af. Het blijven gekke tijden. Wij van Mosense kijken, ondanks alle maatregelen terug op een mooi en bijzonder 2021. Want jullie wisten ons ook het afgelopen jaar in grote getalen te vinden. Daar zijn wij erg dankbaar voor! Ons team werd versterkt met een aantal professionele masseurs met elk hun eigen expertise. Nog meer maakte we dit jaar de verbinding tussen lichaam en geest. Stonden jullie ervoor open om te ervaren dat de mens pas in balans is als deze twee met elkaar kunnen samenwerken. En daar gaan wij volgend jaar mee verder! Want de holistische benadering waarin lichaam en geest centraal staan weerspiegelt precies de visie waar Mosense voor staat! 

 

Ze hingen al blij en schoon te wachten op een nieuwe sportieve werkdag. Gestreken liggen ze nu geduldig te wachten tot wij in het nieuwe jaar weer open mogen. Wij hopen jullie dan weer te zien. Wij zijn er iig klaar voor! Vanuit dit blog wensen wij jullie een goede jaarwisseling toe. Wensen wij jullie het allerbeste in het nieuwe jaar. Tot ziens in 2022!

Mosense

Make sense, MoSense

Gun jezelf rust, in je lijf en je hoofd. Zo wordt je hele leven makkelijker. Je presteert beter op je werk en ben je actiever wanneer je thuis komt. Met een behandeling van 30 minuten, kun je er weer weken fris tegen aan.