Whiplash, Mosense kan je helpen

Delen:

Vragen?

Een ongeluk zit in een klein hoekje

Whiplash is officieel geen diagnose maar een verzamelnaam voor klachten die zijn ontstaan door een plotselinge heen-en-weer beweging van het hoofd en de nek. Veelal wordt een whiplash opgedaan door een ongeluk. Er ontstaat een ( tijdelijke) kwetsing van het steunweefsel, bindweefsel en/of de spieren van de nek.

Welke klachten ervaar jij? 

Jouw nek heeft een klap opgevangen. De spieren rondom dit gebied hebben getracht de onverwachte beweging van voor naar achteren op te vangen. Jouw nek voelt daarom flink pijnlijk aan. Klachten die kunnen uitstralen in het hele gebied rondom. Veel mensen met een whiplash ervaren hoofdpijn en misselijkheid. Het concentratievermogen wordt sterk verminderd. Een whiplash kan ervoor zorgen dat jij ernstig beperkt raakt in je dagelijks doen en laten. 

Wat kan ik doen om te revalideren?

ondanks jouw pijn klachten en de belemmeringen in mobiliseren is het juist heel belangrijk om op geleide van pijn te blijven bewegen. In de meeste gevallen krijg jij een doorverwijzing naar de fysiotherapeut. Deze stemt met jou af welke oefeningen jij kunt doen. Rust is tevens belangrijk. Er moet een goede balans ontstaan tussen in-en actieve handelingen. Een massage kan helpend zijn. Ons advies is om een behandeling ter ontspanning te reserveren. Met name de spiergroepen hebben behoefte aan ontlading van de spanningen. Door het ondergaan van een massage met aangepaste lichte druk komen spanningen vrij en kunnen opgedane afvalstoffen opgelost worden. 

Zijn jouw spieren nog te gevoelig, denk dan eens aan een bioresonantie behandeling. Een programma geheel op maat afgestemd op jouw klachten en verstoringen zorgt voor een nieuwe balans.

review: 

Ik heb een whiplash overgehouden na een auto-ongeluk in 2022. Na een jaar slapeloze nachten, hoofdpijn, concentratiestoornissen etc in contact gekomen met MoSense. Zij hebben mij de Bioresonantie therapie aangeboden. Ik heb hier inmiddels enkele maanden mee bezig en de resultaten zijn geweldig. Inmiddels heb ik weer een nachtrust van 5/6 uur en beginnen klachten af te nemen. Eindelijk weer licht aan het einde van de tunnel na een heel moeizaam jaar met weinig herstel.

Een whiplash kan een behoorlijke impact op je leven hebben. De duur van herstel is bij iedereen anders. Tevens de therapievorm die helpend is om jouw symptomen te bestrijden. Bij Mosense zoeken we samen naar de juiste behandeling en het traject dat jij het beste kan doorlopen. 

Vraag gerust eens meer informatie door te bellen naar : 06-21316584.

Sportieve groet, 

Mosense

Tekst: Fiducia

Esther van de Moosdijk

Make sense, MoSense

Gun jezelf rust, in je lijf en je hoofd. Zo wordt je hele leven makkelijker. Je presteert beter op je werk en ben je actiever wanneer je thuis komt. Met een behandeling van 30 minuten, kun je er weer weken fris tegen aan.