We zetten je op scherp!

Delen:

Vragen?

Heel belangrijk dus dat jij dit blog goed door leest! 

Want het einde van het jaar nadert en dat betekent dat jij opnieuw je zorgverzekering in moet duiken! En het is dit jaar zeker slim om eens te doen, want er verandert een heleboel.

Natuurgerichte principes

MoSense is aangesloten bij de beroepsvereniging BATC. Zij hanteren 5 natuurgerichte principes:

1) Energie

2) Prikkeloverdracht

3) Drainage

4) Voeding

5) Psyche

Als we in ons doen en laten deze 5 principes in balans houden kunnen we optimaal functioneren. Niet gek dus dat MoSENSE in haar behandelingen deze principes hoog heeft staan. 

Wil jij nu precies weten wat deze principes inhouden kijk dan eens op de volgende link: 

5 natuurgerichte principes

Wat betekent dit voor jou? 

Wellicht iets positiefs! Want als jij een aanvullende verzekering hebt of afsluit kan het zijn dat jij een gedeelte van je behandelingen bij ons vergoed krijgt. LET WEL OP. Want,als jij het afgelopen jaar al onder een natuurgeneeskundig consult bij ons kwam, betekend dit niet dat deze vergoedingen op dezelfde manier doorlopen als jij gewend bent. Neem dus opnieuw contact op met jouw zorgverzekering. 

Wil jij graag in aanmerking komen voor een vergoeding laat je dan goed informeren. Niet alle aanvullende verzekeringen hebben deze mogelijkheid in het pakket en niet alle zorgverzekeringen geven een vergoeding! Zo weten wij inmiddels dat het VGZ geen vergoedingen geeft. Ben jij verzekerd bij het CZ zorg dan dat jij een 50+ verzekering afsluit. 

Het allerbelangrijkste is dat jij met 1 telefoontje zelf contact opneemt met je verzekering. 

Wij zien je graag

Als we uitgaan van de bovenstaande 5 natuurgerichte principes is het ondergaan van een massage dus niet alleen maar een kadootje.Bij MoSense zijn we ervan overtuigd dat het een APK is voor jouw lichaam en geest. Ieder mens ondervindt voordelen van een behandeling bij ons. Daarom zetten we je even op scherp met dit blog. Een telefoontje naar jouw zorgverzekering maakt veel duidelijk.

Wij heten je, ook in het nieuwe jaar, van harte welkom! 

MOSENSEMake sense, MoSense

Gun jezelf rust, in je lijf en je hoofd. Zo wordt je hele leven makkelijker. Je presteert beter op je werk en ben je actiever wanneer je thuis komt. Met een behandeling van 30 minuten, kun je er weer weken fris tegen aan.