Wat eten we vandaag?

Delen:

Vragen?


Oh jezus horen wij jullie denken. Begint Mosense daar nu ook al om te zeuren? Nee! Want wij herkennen helemaal waar jij elke dag tegen aanloopt. Ook wij slenteren eindeloos door de supermarkt op zoek naar dat ene recept waar iedereen aan tafel blij van word. Ook bij ons in de keuken staan kookboeken. Maar bladeren wij hierdoor heen, dan word het ene
naar het ander ingredient benoemd waarvan wij, in de verste verte niet weten waar we het moeten halen. En heb jij dan eindelijk alle inspiratie tot je genomen en een recept uitgezocht. Blijkt dat je er uren voor in de keuken moet gaan staan te kokkerellen. Het lijkt misschien dat we in deze tijd alle tijd hebben. Langer dan een minuut of 20 met je potten en je pannen in de weer is echt wel voldoende.


Hoe lossen wij dit op?


Bij Mosense wisselen we recepten uit. Dat is hartstikke leuk. Want ineens tover jij iets op tafel waar je zelf nog nooit aan gedacht had. En die recepten zijn allemaal super makkelijk te bereiden. Want, ook wij hebben geen zeeën van tijd. En alhoewel wij denken dat het vast heel gezellig zou worden, als we met het hele team een vliegreis naar een exotisch oord boeken om ingrediënten te halen. De benodigdheden van de receptjes die wij uitwisselen koop je gewoon bij je plaatselijke supermarkt.


Doen jullie mee?

Wij beginnen. Dus hou onze social media dinsdag in de gaten. We delen daar een lekker recept. Super makkelijk om te maken. De helft van de ingrediënten heb jij vast al in huis en het kost je slechts een kwartier om de show te stelen aan het diner. Wedden dat jouw hele gezin hier van smult! Deel jij dan dat ene recept waar jij helemaal fan van bent? Geweldig,
hoeven we met zijn alle deze week, in ieder geval ons hoofd niet te breken  over de vraag: Wat eten we vandaag?!

Mosense

Make sense, MoSense

Gun jezelf rust, in je lijf en je hoofd. Zo wordt je hele leven makkelijker. Je presteert beter op je werk en ben je actiever wanneer je thuis komt. Met een behandeling van 30 minuten, kun je er weer weken fris tegen aan.