Wat?  Drie weken geen blog?

Delen:

Vragen?

 

Wij vallen maar gewoon met de deur in huis, want bovenstaande klopt. Voorlopig is dit even het laatste blog. Maar om jullie meteen gerust te stellen, formuleer ik de zin even anders:” Voorlopig is dit even het laatste nieuwe blog”. Want natuurlijk laten wij jullie niet met lege handen zitten. Lees dus vlug verder.

We frissen even op…

En dat doen we met herhaling. Want er verschenen vorig jaar echt super leuke, slimme en interessante blogs.  En die schreven we allemaal om jullie een TOP vakantie te bezorgen. En wij snappen, dat al die informatie, niet is blijven hangen na een jaar hard werken. Dus frissen wij, de aankomende drie weken, weer even jullie geheugen op.

Verwennerij

We gaan jullie nog extra verwennen ook. Want de aankomende  weken vind je op onze social media niet 1, maar zelfs 2x een link naar een mooi blog.

In week 1 vertellen we je namelijk hoe jij heerlijk kunt onthaasten zodat jij relaxed aan je vakantie kunt beginnen. Zelfs het inpakken van je koffer gaat haast als vanzelf. Inpakken en wegwezen staat boordevol slimme tips en weetjes.

De blogs in week 2 kun je lekker op of in je vakantie lezen. Fooijn als jij ligt te zonnen. Hoe jij goed voor je huid zorgt tijdens het bruin worden lees je in het blog: lekker in de zon, maar vergeet niet goed voor je huid te zorgen. Heb jij plannen om heerlijk op het strand te gaan hardlopen? Lees dan het blog hardlopen op vakantie, waar moet ik aan denken? goed door.

En dan nog week 3. Matras te hard, matras te zacht. Kussen was niet goed en de vering had geen vering meer. Lekker op vakantie maar dat bed! Het blog waarin we je, onder andere, een aantal oefeningen geven, om te voorkomen dat jij klachten krijgt. Natuurlijk sluiten wij de week af met een blog waarin we je vertellen hoe jij, je vakantiegevoel zo lang mogelijk vast houdt.

 

Het valt dus allemaal reuze mee

Toch? Je mag je gewoon gaan verheugen op de dinsdagen en de donderdagen. Dat zijn de momenten dat de linkjes naar het blog online komen.

Ondertussen doe ik, nieuwe inspiratie op tijdens mijn vakantie. Kom ik thuis met een koffer vol nieuwe ideeën, die ik dan weer fijn met jullie ga delen!

En kun je ons echt niet missen? Wij zijn gewoon open tijdens de zomervakantie. Blijf dus niet lopen met klachten of reserveer een relaxed moment voor jezelf.

MoSENSE wenst, jullie allemaal, een heerlijke vakantie toe!

 

Make sense, MoSense

Gun jezelf rust, in je lijf en je hoofd. Zo wordt je hele leven makkelijker. Je presteert beter op je werk en ben je actiever wanneer je thuis komt. Met een behandeling van 30 minuten, kun je er weer weken fris tegen aan.