Waarom jij jezelf een ontspanningsmassage moet gunnen

Delen:

Vragen?

Hoe vaak heb jij al gedacht : “ik zou weleens heerlijk willen ontspannen”

Ben eens eerlijk…best vaak he. En bij de meeste mensen blijft het bij deze gedachte. De dagelijkse gang van de gang slokt je weer op en de gedachte verdwijnt naar de achtergrond. Pas als jouw lichaam daadwerkelijk klachten aan gaat geven, nemen we contact op. De massage vorm in de eerste behoefte veranderd van een behandeling voor ontspanning naar een gerichte,vaak pijnlijke behandeling die jouw klacht wegneemt. 

Het eerste teken en de gunfactor

Jouw lichaam geeft bij de eerste gedachte al iets aan. Het geeft aan even tot rust te willen komen. En dit doet jouw lijf niet voor niets. Het lichaam is een geoliede machine en voelt exact aan wanneer er te veel ballen in de lucht gehouden worden. Het gevoel dat jij echt even toe bent aan ontspannen zijn de eerste tekenen van jouw lijf dat het aandacht nodig heeft. Ga jij daar aan voorbij dan is stap 2 een ongemak. Wist jij dat meer dan de helft van de mensen zichzelf dit moment van relaxen niet gunt? Een ontspanningsmassage voelt als een luxe. Een extraatje waarvan het merendeel vindt dat ze deze tijd productiever moeten inzetten. Jammer! Want zoals je hierboven leest is een massage ter ontspanning gewoon hartstikke nodig om jouw lijf optimaal te laten functioneren. 

Welke effecten heeft een ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage is een waar kadootje maar niet alleen in de luxe vorm. Er worden wel degelijk processen in gang gezet waar jouw lijf blij van wordt. En heb jij het gevoel dat je eigenlijk productief aan de slag moet, ipv even ontspannen bij ons? Een ontspanningsmassage ondergaan  zorgt er juist voor dat jij na de behandeling een stuk productief,energieker en positiever in het leven staat. 

  • Meer energie
  • Beter humeur
  • Diepere ademhaling
  • Vermindering van stress
  • Verbetering van je (werk)houding
  • Beter slaappatroon
  • Balans tussen jouw lichaam en geest
  • Daling van je bloeddruk
  • Activatie van de verwerking van afvalstoffen
  • Aanmaak van het gelukshormoon endorfine

Hebben wij je overtuigd? 

Denk jij na het lezen van dit blog: Een ontspanningsmassage is nodig om ervoor te zorgen dat mijn lichaam optimaal functioneert. Ik sta energiek en positief in het leven  en het voorkomt klachten die mij ongemakken gaan geven? Ga dan eens naar deze link, om jezelf nog meer te overtuigen! Stap 2 is logischerwijs het maken van een afspraak. En dat doe je bij Mosense. Bij mosense zijn we allemaal opgeleid om jou een moment mee te nemen naar hemelse sferen. Op onze website stellen wij ons allemaal voor.  Bij wie voel jij je het meest prettig? 

Twijfel niet en stel niet uit. Een afspraak maak jij gemakkelijk en snel: 

Online 

Of door te bellen naar:

06-21316584

Wij heten jullie van harte welkom! 

Ontspannen groet, 

Mosense

Tekst: Fiducia

Esther van de Moosdijk

Make sense, MoSense

Gun jezelf rust, in je lijf en je hoofd. Zo wordt je hele leven makkelijker. Je presteert beter op je werk en ben je actiever wanneer je thuis komt. Met een behandeling van 30 minuten, kun je er weer weken fris tegen aan.