Waar wil jij, dat wij het over hebben?

Delen:

Vragen?

W

Elke week verschijnt er een mooi,leuk of interessant blog. De een leest alle blogs en weer een ander, leest de blogs die voor hem of haar van toepassing zijn. In ieder geval is het zo, dat wij onze blogs altijd schrijven voor jou. Wij delen onze kennis, en dat doen we graag. Onze inspiratie vinden we dan ook veelal bij jullie!


Wat houdt jouw bezig?

Deze vraag zien wij graag beantwoord. En dan het liefst door jou. Want wat houdt jou nou bezig? Waar denk jij over na, waar zitten jouw onzekerheden, loop jij al tijden met een klacht en weet je niet precies waar hij vandaan komt, heb jij al van alles geprobeerd en vraag jij, je af of wij jou kunnen helpen? Dan is dit jouw kans!


Allemaal een eigen kwaliteit

5 masseurs met allemaal hun eigen kennis…dat maakt ons samen super slim. Regelmatig delen wij onze kennis met elkaar. Dat betekent dat er maar weinig vragen en klachten, van jullie onbeantwoord blijven. Dat vinden wij fijn, want tenslotte zijn wij er voor jullie. En door onze professionaliteit, kennis en passie te bundelen, zijn wij in staat om jou een perfect passende behandeling aan te bieden. En precies daar, doen we het voor!


Wij zijn nieuwsgierig naar JOU

En vanuit die nieuwsgierigheid stellen wij, graag, aan jou de vraag: “waar wil jij, dat wij het over hebben?”. Want wij willen heel graag weten, wat jullie willen weten. Vertel ons dus waar jij graag een blog over zou willen lezen. Praat ons bij over wat jouw bezig houdt en laat ons weten waar jij pijntjes en ongemakken hebt. Zo help jij ons om de beste behandeling te geven. En daardoor helpen wij jou dan weer. Want om jullie zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, hebben we elkaar nodig.


Waar kun jij dan al jouw vragen stellen?

Natuurlijk stel je die vragen als jij bij MoSENSE bent. Maar er zijn meer mogelijkheden:
https://www.facebook.com/mosensegeldrop/ is de link die jou naar onze facebookpagina brengt.


Ook zijn wij te volgen op linkedIn


Kijk jij graag op instagram? Dan kun je ons volgen op: mosense_geldrop


En op onze website staan de gegevens om ons telefonisch te bereiken.


Ruimte genoeg dus om al jouw onderwerpen, voor een blog te laten weten aan ons. Schiet dus maar raak. Wij zijn reuze benieuwd en oprecht nieuwsgierig!

Make sense, MoSense

Gun jezelf rust, in je lijf en je hoofd. Zo wordt je hele leven makkelijker. Je presteert beter op je werk en ben je actiever wanneer je thuis komt. Met een behandeling van 30 minuten, kun je er weer weken fris tegen aan.