Voor alle werkgevers,  dit blog is voor jou!

Delen:

Vragen?

Want hoe goed zorg jij voor jouw werknemers? Zeker in deze gekke tijden. Waren jouw werknemers ook verplicht om thuis hun werkzaamheden uit te voeren? En heb jij, er dan bij stilgestaan dat, dat vast en zeker niet gebeurd is op een goede werkplek of in een goede werkhouding? Gelukkig komt er op de bedrijfsvloer weer wat leven. In blokken,op aangepaste tijden en voorzien van allerlei maatregelen zijn er steeds meer werknemers die weer achter het bureau plaatsnemen. Dat is natuurlijk fijn,maar het is ook het moment waarop opgebouwde spanningen en klachten in de spieren gaan schreeuwen om aandacht. 

En we weten,

natuurlijk allemaal allang dat een massage goed is voor je lichaam en geest. En hadden we voor corona een druk bestaan is dat natuurlijk tijdens de corona niet verandert. Sterker nog, er is waarschijnlijk een berg werk nog uit te voeren,achterstanden in te halen en het aanpassen van een volledig nieuwe structuur en werkwijze gaat de meeste, van jouw werknemers ook niet in de koude kleren zitten. Lang niet iedereen, komt er dus aan aan toe om, in deze drukke tijden, ook nog aandacht te besteden aan het lichaam.  Toch, ontstaan er bij jouw werknemers wel klachten. Bijvoorbeeld als deze, na een lange periode, weer fysiek zwaar werk gaan verrichten of langdurig in eenzelfde ( verkeerde) houding hun werk uitvoeren. Klachten nemen toe en voor je het weet zit jouw werknemer langdurig in de ziektewet.En dat kun jij, nu helemaal niet gebruiken. Gelukkig is dit te voorkomen. Want, in een relatief korte tijd, zetten wij jouw medewerkers weer in beweging. Zorgen wij ervoor dat zij gemotiveerd en positief weer aan de slag gaan en blijven. 

Heb jij, als werkgever, al eens gedacht aan alle voordelen van een bedrijfsmassage? 

Over welke voordelen hebben we het dan? 

 

Wist je dat 70% van de ziekteverschijnselen veroorzaakt worden door stress en werkdruk? Bij een bedrijfsmassage wordt je, voor de duur van 20 a 30 minuten, even lekker onder handen genomen. Door de massage neemt de spierspanning af en krijgen afvalstoffen weer ruimte om afgevoerd te worden. De vervelende klachten, waar jouw werknemer, mee rondloopt worden verholpen. Na de massage voelt deze zich dus een stuk energieker en fitter.  En daar wordt niet alleen hij of zij blij van, maar jij als werkgever ook! Want de werkzaamheden blijven productief. Het voorkomt dat klachten verergeren en het ziekteverzuim neemt af. We zetten hieronder een aantal belangrijke voordelen van een bedrijfsmassage op een rijtje: 

 • Stimulerend en motiverend
  • De productiviteit gaat omhoog
  • Mensen zijn energieker
  • Enthousiasme op de werkvloer
  • Betere omgang met werkdruk
  • Verzuim wordt minder en korter
  • Werk gerelateerde klachten worden minder
  • Mensen worden opener en makkelijker in de omgang

 

massage

 

Een massage is uitermate geschikt voor het behandelen van rug,nek en schouders. Precies de gebieden, waar zich de meeste klachten voordoen. Omdat de massage door de kleding heen gegeven (kan) worden, is deze laagdrempelig en geschikt voor iedereen. De massage heeft een duur van ongeveer 20 a 30 minuten. In deze korte tijd wordt veel bereikt. Het is een activerende massage die tevens, doelgericht de pijnlijke gebieden aanpakt. Na de massage zal jouw werknemer direct verlichting en nieuwe energie ervaren. Omdat wij,van Mosense, onze bedrijfsmassage volledig op maat aanbieden zullen wij klachten vroegtijdig in de kiem smoren. Jouw werknemers blijven hierdoor fit en vitaal. 

 

Wat moet ik daar allemaal zelf voor regelen? 

 

Niet zoveel! Wij brengen onze eigen massagestoel of tafel  mee en gebruiken onze eigen olie. Uiteraard worden de massages door professionele en opgeleide masseurs uitgevoerd. Wat blijft er dan nog over voor jouw als werkgever? Het is prettig dat wij, de massage in een aparte ruimte kunnen geven. Het voorkomt dat er veel prikkels, van buitenaf, invloed hebben op het gevoel van ontspanning. Natuurlijk hebben wij jouw enthousiaste en gemotiveerde medewerkers nodig. Het is daarom fijn als er vooraf een inschrijflijst geregeld wordt. En eigenlijk is dat, dan ook de enige inspanning die wij van jouw, als werkgever, verwachten. Ideaal toch?

Enthousiast? 

 

Hebben wij jou enthousiast gemaakt? Neem dan eens contact op met MoSENSE.  Wij geven dan antwoordt op al je vragen. Een op maat gemaakt voorstel,passend bij jouw bedrijf en werknemers is altijd onze eerste stap. 

MoSENSE

 

 

   
Make sense, MoSense

Gun jezelf rust, in je lijf en je hoofd. Zo wordt je hele leven makkelijker. Je presteert beter op je werk en ben je actiever wanneer je thuis komt. Met een behandeling van 30 minuten, kun je er weer weken fris tegen aan.