Vol van verrassingen

Delen:

Vragen?

Loop jij wel eens verder dan de behandelkamer waar jij een afspraak hebt? Nee? Wij nodigen jou van harte uit dat zeker wel eens te doen. Want Mosense zit vol met leuke,groene,kneuterige en gezellige hoekjes. 

Eendekamer

En deze vind je achter de eerste deur links. Een hele fijne en ontspannen ruimte. Het dimbare warme licht brengt jouw direct in relaxte sferen. Zachte kleuren, wollen dekens. Een rustgevend muziekje en een hartelijk ontvangst zorgen voor een warm gevoel. De eend kan je niet ontgaan maar deze heet je vriendelijk welkom en straalt uit dat het om jou mag gaan. 

Vlinderkamer

En die bevindt zich als je de tweede deur aan je linkerhand opent. De vlinder springt meteen in het oog. Wist jij dat het symbool van dit wonderschone insect staat voor beweging? Precies dat is, wat er in deze kamer dan ook geoptimaliseerd en aangewakkerd wordt. Soepele gewrichten die jouw weer in beweging zetten. Dat de kamer omhuld is met een paarse gloed is niet voor niets. Paars wordt ook wel gezien als dé kleur voor passie,inspiratie en gevoeligheid.

Monique’ske kamer

Dit is de laatste kamer die je tegen komt. ( en dat is niet helemaal waar want het laatste kamertje is dan ook meteen het kleinste kamertje. We komen er verderop in dit blog op terug). De lichtinval in deze kamer is hugh. Natuurlijk komt dit door de grote raampartij. De kamer straalt professionaliteit uit. Doelgericht klachten aanpakken. Onze kennis van de autonomie zuig je hier in alle hoeken op. 

Nog meer kennis vergaren? 

Lees dan eens door de boeken en tijdschriften die op verschillende plekken bij mosense binnen handbereik liggen. Snuffel bijvoorbeeld eens door de boekenkast die je vind in de tussenruimte. Want zelfs even wachten op jouw behandeling is bij ons een feestje. Jij zakt weg in een heerlijke fauteuil en bladert door de door jouw gekozen literatuur. Want of jij nu graag kennis vergaard over jouw lichaam en geest of liever een gezellig stukje leest in een van onze mooie magazines die er liggen…jij hoeft je niet te vervelen. 

Groen,groener,groenst

Want daar houden wij van. Wij noemen het niet voor niets vaak de stadstuin van Geldrop. Overal waar je kijkt zie je groen. Planten en bloemen kleuren jouw bezoek. Deze oase zorgt ervoor dat jij in een ontspannen gemoedstoestand bij ons verblijft. 

Het kleinste kamertje

Is helemaal niet zo klein.Zelfs bij een bezoekje aan ons toilet neem jij een gevoel van wellness met je mee. Vergeet jij, bijvoorbeeld niet om gebruik te maken van de zachte handcrème die daar staat. Met dank aan rituels ruikt het er heerlijk.  En wij kunnen het niet nalaten om je bewust te maken van een blik op onze krijtmuur waar je voorbij loopt. Dinie maakt daar de mooiste tekeningen die altijd een verhaal of bijzondere boodschap hebben. 

De koffie staat klaar

Ook als jij geen massage afspraak hebt maar gewoon even komt bewonderen wat wij zojuist omschreven hebben. Want met welk doel jij ook naar mosense komt, wij heten je van harte welkom! 

Ps: Wij hebben ook nog een hele mooie coaching kamer. Houd jij onze social media deze week in de gaten? Trots publiceren wij daar mooie foto’s van de ontspannen,professionele en relaxte sfeer. Wist jij al dat deze kamer nog een andere functie heeft? Ook deze verklappen wij in de loop van volgende week. 

Mosense


Make sense, MoSense

Gun jezelf rust, in je lijf en je hoofd. Zo wordt je hele leven makkelijker. Je presteert beter op je werk en ben je actiever wanneer je thuis komt. Met een behandeling van 30 minuten, kun je er weer weken fris tegen aan.