Voet en onderbeenmassage

Delen:

Vragen?

Wist jij dat jouw voeten in verbinding staan met jouw hele lichaam? Alles wat jouw lijf betreft vind zijn oorsprong onder je voeten. Raak jij bepaalde punten in je voeten aan is de kans groot dat dit een positief effect heeft op jouw organen en spieren. 3000 jaar geleden wisten ze dit al. En vandaag de dag geloven wij van Mosense nog heilig in deze theorie. Niet heel gek dus dat jij kunt kiezen voor een voetmassage binnen ons ruim aanbod van massage mogelijkheden. 

Links en rechts

Want beide voeten zijn belangrijk om jouw als mens in zijn geheel te zien. 

Jouw rechtervoet vindt zijn verbinding met linkerhelft. En andersom vind jouw linkervoet zijn verbinding met jouw rechterhelft.

Jouw rechtervoet staat voor yang. Het weerspiegelt jouw conditie, je mannelijke eigenschappen en je verstand. 

Jouw linkervoet staat voor yin. Het triggert jouw onderbewustzijn, je gevoel en is een belangrijk speerpunt voor jouw vrouwelijke energie en eigenschappen.  

Een eigen plekje op jouw voet

Elk orgaan of lichaamsdeel heeft een eigen plekje op jouw voet. We noemen dit ook wel reflexzones. Door deze reflexen aan te raken geven we prikkels en impulsen af naar het orgaan of lichaamsdeel wat hiermee in verbinding staat. In feite kunnen we dus door het aanraken van jouw voeten je hele lichaam behandelen.

Het doel van een voetmassage

Zit hem vooral in het oplossen van problemen. Maar ook het creëren van rust en balans is een belangrijk aspect.De prikkels beinvloeden jouw orgaanssyteem.  Vastzittende knopen komen in beweging . Jouw doorbloeding verbetert en afvalstoffen worden afgevoerd. Tevens kan een massage van je voeten invloed hebben op je spijsvertering,lymfe en je spieren. 

Heb jij last van vermoeidheid, slapeloosheid of stress? Ook dan raden wij je deze massage behandeling aan.

 Overtuigd?

Dan zien we jou binnenkort graag eens bij Mosense. Ervaar zelf eens wat deze mooie, rustige en ontspannen massage voor jou kan doen. 

Reserveer jouw voetmassage gemakkelijk op deze link.

Tot snel bij Mosense!

 

 

 

Make sense, MoSense

Gun jezelf rust, in je lijf en je hoofd. Zo wordt je hele leven makkelijker. Je presteert beter op je werk en ben je actiever wanneer je thuis komt. Met een behandeling van 30 minuten, kun je er weer weken fris tegen aan.