VoedBewust.

Delen:

Vragen?

Een goed begin voor het hele gezin!

Dat klinkt als muziek in jullie oren,toch? Deze week in het blog maken we ruimte voor Helene Boender. Graag stelt zij zich aan je voor. Helene en Mosense hebben vanaf 1 januari de handen ineen geslagen. Want niet alleen het onderhoud van jouw lichaam aan de buitenkant is belangrijk, ook de binnenkant telt mee! Hoe bewust ga jij eigenlijk om met jouw voedingspatroon? Voeding is belangrijk. De voedingstoffen die jij tot je neemt zijn in feite de bouwstenen van jouw lichaam. Je hebt deze nodig om goed te kunnen functioneren. Ben jij een fanatiek sporter? Zou jouw lichaam daarom dan meer en andere voedingstoffen nodig hebben?, Denk jij er weleens aan (een periode) veganistisch te eten? Welke positieve effecten heeft een (tijdelijke) detox? Helene helpt je aan deze antwoorden en daar blijft het niet bij. Middels een individueel voedingsplan en intensieve begeleiding gaan jullie er samen voor zorgen dat jouw lichaam krijgt wat het nodig heeft. Genoeg redenen dus om hieronder een eens te lezen hoe Helene Mosense komt versterken. Ben jij hierna gemotiveerd of gewoon super nieuwsgierig? Onderaan het blog staat een link die jou naar de webpagina van VoedBewust brengt. Hier vind je nog meer nuttige informatie en contactgegevens.

Helene Boender stelt zich voor;

Ik ben Helene Boender, getrouwd met Arnold en samen hebben we een groot gezin van vijf kinderen. Mijn gezin bestaat uit fanatieke sporters. De behoefte om voor ons gezin een gezondere levensstijl te ontwikkelen, die past bij onze dagelijkse activiteiten en persoonlijke voorkeuren heeft ervoor gezorgd dat ik voedingscoach ben geworden.

VoedBewust is er voor gezinnen of individuen die op het gebied van voeding graag gecoacht worden naar een gezondere levensstijl. Uiteraard tot op zekere hoogte aangepast aan persoonlijke wensen en behoeftes, en aangepast op bestaande activiteiten.

Van beroep ben ik maatschappelijkwerker, opvoedcoach en gecertificeerd (kinder) voedingscoach. Jarenlang was ik eigenaar van een kinderdagverblijf. Het waren de vragen van ouders over het eetgedrag van hun kinderen die ervoor zorgden dat ik met mijn neus in de boeken ben gedoken. De combinatie tussen opvoedkundige vragen en gezonde voeding boeide me enorm en heeft me gestimuleerd VoedBewust te beginnen.

Ik ben je persoonlijke adviseur en motivator. Met VoedBewust richt ik me (desgewenst) op het hele gezin omdat gezond eten goed is voor iedereen. Geen moeilijk dieet maar een volledig op maat gemaakt voedingspatroon waarin wij rekening houden met uw persoonlijke wensen, ontstaat er een gezondere levensstijl die blijvend werkt. Een stevige basis voor een gezond en vitaal leven !

Kom gerust eens langs voor een gratis kennismakingsgesprek, ik zie je graag bij MoSense !  

Www.voedbewust.nl


* note:Helene stelt geen diëten samen ook krijg jij niet te maken met strakke eetschema’s. De kracht in VoedBewust zit hem in een bewustwording van jouw eetpatroon.

  

 

 

   

Make sense, MoSense

Gun jezelf rust, in je lijf en je hoofd. Zo wordt je hele leven makkelijker. Je presteert beter op je werk en ben je actiever wanneer je thuis komt. Met een behandeling van 30 minuten, kun je er weer weken fris tegen aan.