Vacature Masseur

MoSense, House of Wellbeing

Ben jij die ervaren masseur met aandacht voor de mens én het vak? Een professional die stress kan verlichten en klachten moeiteloos wegneemt? En ben je daarnaast op zoek naar een leuke bijverdienste? Dan zijn we op zoek naar jou!

MoSense timmert hard aan de weg en kan een paar extra handen dan ook goed gebruiken. Voor jou is deze baan niet je hoofdinkomstenbron; je bent gewoon op zoek naar een leuke bijverdienste voor naast je huidige baan, je pensioen of als de kinderen naar school of uitgevlogen zijn.

Op doordeweekse dagen en in de avonduren werken, is geen probleem voor je. Bovendien wil je ook echt tijd en energie steken in de groei van je klantenbestand.

Hoe werkt dat dan?

Bij MoSense ben en blijf je eigen baas, maar wel met een organisatie achter je. Zo lift je mee op de acties en social media van ons bedrijf en draai je mee in onze online agenda. Wel plan je zelf je dagen, je uren en je afspraken en heb je dus alle vrijheid. Natuurlijk zie je er verzorgd uit, vind je het geen probleem om onze bedrijfskleding te dragen en heb je onze hygiënerichtlijnen hoog in het vaandel. Zo zorgen we er samen voor dat je agenda snel volloopt.

Lijkt het je wat?

Woon je naast dat alles in Heeze (of echt heel dicht in de buurt) en ben je een echte teamplayer? Dan kunnen we niet wachten om kennis met je te maken! Mail dus snel je motivatie met cv en pasfoto naar Monique Tenback via: info@mosense.nl, of bel: 06 53 38 38 82 voor meer informatie.

In het weekend aan de slag?

Vind jij je werk het allerleukste wat er is? En ga jij het liefst ook nog even op zaterdag en zondag door? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Al is het maar voor een paar uur per week. Bel of mail ons voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking!

Make sense, MoSense

Gun jezelf rust, in je lijf en je hoofd. Zo wordt je hele leven makkelijker. Je presteert beter op je werk en ben je actiever wanneer je thuis komt. Met een behandeling van 30 minuten, kun je er weer weken fris tegen aan.

Afspraak maken

Online, gemakkelijk en snel

Tarieven massage

Aanvullend verzekerd?

Bekijk wat er voor jou vergoed kan worden:

Sportmassage

Bindweefselmassage

“Een massage is geen cadeautje voor jezelf, maar een must om je lichaam gezond en sterk te houden. Als je goed voor jezelf zorgt, hoort dit er gewoon bij. En zeker in deze drukke tijden moeten we zuinig zijn op ons lichaam. Daarom wil MoSense dat massages net zo vanzelfsprekend worden als een bezoek aan de tandarts bijvoorbeeld. Alleen dan leuker!”

Een afspraak afmelden

Meld minimaal 24 uur van te voren uw afspraak af!