U vraagt,wij kneden

Delen:

Vragen?

Hopelijk heb je genoten van de massage. Is de klacht verdwenen en ben je lekker relaxed. Wij vragen dit altijd na een massage. En het is zelfs zo, dat we tijdens de massage ook even kortsluiten of jij tevreden bent. Verwachtingen worden in een kennismakingsgesprek vaak vooraf al doorgesproken. En dan toch, toch gebeurd het dat wij nadien horen dat jullie het fijn gevonden hadden als we wat steviger of zachter hadden aangepakt. Dat jullie het prettiger gevonden hadden als we,bijvoorbeeld, toch meer gericht waren geweest op een klacht of spier. 

Wat jammer en bij MoSENSE vinden we dit echt een gemiste kans!

 

Masseren doen we samen! 

Natuurlijk masseren wij. En natuurlijk zijn wij allemaal professioneel. Dus kom jij met een klacht,ontspanning of onderhoud van jouw lijf dan weten wij echt wel wat de bedoeling is. Maar niet elk lijf is hetzelfde. Niet elk mens zit gelijk in elkaar. Wat jij fijn vind, vind de ander vreselijk en andersom. En dus is het zo, dat we jullie wel degelijk nodig hebben. Want buiten het feit om, dat wij jullie moeten leren kennen is het voor ons ook heel belangrijk dat we je lichaam mogen leren kennen. In feite is masseren een soort ontdekkingsreis. 

Teveel om op te noemen

Want er zijn wel een dozijn aan mogelijkheden. Deze dragen er allemaal aan bij, dat jij zo goed mogelijk geholpen wordt. Waar je ook voor komt! Vind je onze strijkingen te zacht dan kunnen wij de druk verhogen. Lig jij echt op de pijnbank? Dan passen wij een andere techniek toe. Liever geen rol onder je benen? Geen probleem hoor. Andere muziek of genieten in stilte? Geef het maar aan. Waar het ons, alleen maar om gaat, is dat we jullie het gevoel van ultieme ontspanning geven. Dat we jullie vooruit helpen bij een vervelende klacht.

Met 7 personen,bundelen wij kracht

MoSENSE is een hecht team. En met z’n 7en hebben we allemaal wel een expertise in huis. Dus komt, een van ons er niet uit ,om jou optimaal van dienst te zijn? , Ben jij als mens gewoon liever onder behandeling bij een van mijn collega’s? Dan bundelen wij onze kracht. Met z’n allen weten we altijd meer dan 1. Dus schroom niet om aan te geven dat er een andere verwachting lag, dat jij hoopte op een ander resultaat of dat de klik er simpelweg niet is. 

Jij vraagt en wij kneden dus…

En dat kneden is ons vak. Daar ligt onze passie. En die passie wordt alleen maar aangewakkerd als we jullie naar huis sturen met een succesverhaal. Geef dus aan wat jij graag wilt. Wij staan overal voor open. Onze uitdaging is bij elke behandeling hetzelfde, namelijk dat jullie tevreden, gehoord en geholpen MoSENSE weer verlaten.  

MoSENSEMake sense, MoSense

Gun jezelf rust, in je lijf en je hoofd. Zo wordt je hele leven makkelijker. Je presteert beter op je werk en ben je actiever wanneer je thuis komt. Met een behandeling van 30 minuten, kun je er weer weken fris tegen aan.