These boots are made for walkin

Delen:

Vragen?

 

And that’s just what they’ll do

Schoenen we dragen ze allemaal. We hebben er duizenden verschillende maten,kleuren en modellen van. En jij koopt wat jou mooi staat of past bij die outfit. En zeg nou eerlijk dat gaat niet altijd gepaard met de juiste ondersteuning van je voet. En toch is het heel belangrijk dat jij aandacht hebt voor het schoeisel wat jij draagt. Want een goed voetbed en de juiste steun kan heel wat klachten voorkomen. Goede schoen zijn heel belangrijk!

Hoge hak of goede gymp

Je voeten dragen je de hele dag. Dat doen ze een leven lang. En als wij het zo omschrijven wordt het in twee zinnen duidelijk waarom het dus zo belangrijk is dat jij goede schoenen draagt. Deze schoenen zorgen er namelijk voor dat jij jouw voeten de juiste aandacht geeft en die is nodig.

EEN GOEDE SCHOEN:

Voorkomt klachten aan je (onder)rug en bekken

Schoenen die geen goede ondersteuning geven of die te klein zijn kunnen zorgen voor chronische rugklachten of een slechte bekkenkanteling. Goede ondersteuning is belangrijk omdat dit je wervelkolom ondersteunt. Ook is het belangrijk dat de zool van jouw schoen een natuurlijk verloop heeft. Platte schoenen met dikke zolen zijn het gezondst voor zowel jouw rug als je voeten. Een dikke zool met bijvoorbeeld luchtkussentjes (zoals bij sneakers) zorgt voor goede demping, waardoor jouw wervelkolom goed beschermd wordt. 

Voor welk materiaal kies jij? 

Je hebt tegenwoordig veel keuze uit verschillende materialen als het om schoenen gaat. Maar natuurlijke materialen zijn nog altijd het beste voor je voeten. Leer geeft bijvoorbeeld voldoende steun, het ademt en is rekbaar. Dit zorgt ervoor dat het kan gaan ‘staan’ naar jouw voet. Dit betekend dat het materiaal zich aanpast aan de ondersteuning die jouw voeten nodig hebben.  

Bescherming

Natuurlijk draag jij die leuke schoenen die jouw outfit helemaal afmaken maar schoenen dienen ook als bescherming. Het is dus belangrijk dat jij de juiste schoen bij de juiste activiteit kiest. Bijvoorbeeld schoenen met een goede demping als je gaat hardlopen. Wandelschoenen met voldoende grip en sta jij de hele dag op je schoenen zorg dan dat ze kunnen ademen.

Voetproblemen

Want niet alleen hebben goede schoenen invloed op je houding,bekken en rug ze voorkomen ook voetproblemen. Denk aan ingegroeide teennagels, hamertenen, schimmelvoeten of eksterogen. Een verkeerde schoen kan hier echt oorzaak van zijn. 

Wil jij extra lief zijn voor je voeten? Breng dan regelmatig eens een bezoekje aan een pedicure.

 En wil jij echt dat jouw voetjes beloond worden voor het harde werk ,dag in dag uit kom dan eens langs bij ons voor een heerlijke onderbeen en voetmassage.

Hoe lief ben jij voor jouw voeten? 

Mosense 


 

Make sense, MoSense

Gun jezelf rust, in je lijf en je hoofd. Zo wordt je hele leven makkelijker. Je presteert beter op je werk en ben je actiever wanneer je thuis komt. Met een behandeling van 30 minuten, kun je er weer weken fris tegen aan.