Thaise voetmassage

Delen:

Vragen?

3000 jaar geleden wisten ze het al. Jouw voeten staan in verbinding met jouw hele lichaam. In Egypte, China en India ontdekte ze, toen al, dat als je bepaalde punten in je voet aanraakt dit een positief effect kan hebben op organen en spieren in je hele lichaam. 

Bij MOSENSE zijn we dan ook best wel trots dat we mogen vertellen dat we inmiddels een hele mooie en ontspannende thaise voetmassage als behandeling kunnen aanbieden.  

“Als je de voeten van een mens in je handen hebt,dan heb je de totale mens in handen”

Jouw voeten staan in verbinding met jouw gehele lichaam.  

Je rechtervoet staat in verbinding met jouw linkerhersenhelft. En andersom is dat ook zo. Betekend dus dat je linkervoet in verbinding staat met jouw rechterhersenhelft. 

Zowel jouw linker als je rechtervoet staat symbool voor een aantal belangrijke kenmerken. 

Linkervoet oa  : vrouwelijke eigenschappen, gevoel, onderbewustzijn, yin 

Rechtervoet oa: Conditie, mannelijke eigenschappen, verstand, bewustzijn, yang. 

Reflexzones

Het is ook nog eens zo dat elk orgaan of lichaamsdeel een eigen plekje op jouw voet heeft. We noemen dit de reflexzones. Door deze zones aan te raken,geven we dus prikkels en impulsen af naar deze gebieden. Klachten die jij in je lichaam voelt zijn dus vaak terug te vinden onderaan je voet. 

Door aanraking van jouw voeten wordt eigenlijk je hele lichaam aangeraakt.  

Vastzittende knopen worden weer in beweging gebracht, jouw doorbloeding verbetert en afvalstoffen worden afgevoerd. Klachten worden minder en jouw lichaam komt weer in balans. Verder kan de massage een positieve invloed hebben op de spijsvertering, lymfe en je spieren. 

Het doel

Het belangrijkste doel van deze massage is dus het brengen van balans en ontspanning in het hele lichaam door aandacht,rust en contact. De prikkels beïnvloeden jouw orgaansysteem. 

Heb jij last van vermoeidheid,slapeloosheid,stress en spanning dan is deze massage een echte aanrader.  

Ik kan het weten

Want ik ging jullie al voor…en ik kan jullie vertellen…gewoon een keertje doen! Want, buiten het feit om dat mijn klacht na de massage echt weg is, heb ik er intens van genoten. Deze thaise voetmassage is een ontspannen moment waarin je af en toe lekker weg doezelt maar ook op een prettige manier ervaart wat er aan de voet gebeurd. 

MoSENSE

 

 

  

 

 

 Make sense, MoSense

Gun jezelf rust, in je lijf en je hoofd. Zo wordt je hele leven makkelijker. Je presteert beter op je werk en ben je actiever wanneer je thuis komt. Met een behandeling van 30 minuten, kun je er weer weken fris tegen aan.