Summer

Delen:

Vragen?

We schreven vorige week al blog over onze SPRING-olie. Deze week is SUMMER aan de beurt. Een verfrissende olie die de zomerse dagen benadrukt. Een heerlijk ruikende olie. En natuurlijk is ook deze olie mooi verpakt, een lust voor het oog. We nemen de ingrediënten die deze olie zo bijzonder maakt onder de loep vandaag. Lees je mee?

Summer

Want buiten is warm,plakkerig en misschien wel een beetje drukkend. Laat je dan eens meevoeren door het verkoelende effect van de pepermunt die in de olie is verwerkt. En het zal jullie niet verbazen…ook deze olie kan gerust gebruikt worden in de wintermaanden. De samenstelling werkt kalmerend en vermindert stress. Last van spierpijn? Laat je dan eens verrassen door onze summer olie. 

Seizoen Ingrediënten

Want ook deze olie kent haar eigen samenstelling. En elk ingrediënt welke we hiervoor  gebruikten heeft haar eigen verhaal. Deze olie stimuleert oa de geest en werkt kalmerend.

CAJEPUT OLIE

Geur: Fris, eucalyptus, kamfer, zacht

Effect: Rust, Tegen Stress, Kalmerend. Gebruikt tegen spierpijn en zenuwpijn.

KAMFER OLIE

Geur: Fris,mint, kamfer

Effect: Tegen motten, stimulerend voor de geest

KRUIDNAGELOLIE

Geur: Warm, houtig, scherp

Effect: Insectenverdrijver van wespen, stimulerend, anti-septisch

PEPERMUNT OLIE

Geur: Zuiver, mint, prikkelend

Effect: Lucht zuiverend, concentratie verbeteren

Wees welkom

Om je bij ons eens heerlijk te ontspannen. Streel je zintuigen en bewonder de mooie flesjes, voel de zijde zachtheid van onze oliën die jouw huid laten stralen en laat de geur je even meenemen in hemelse sferen. 

MoSense

 

Make sense, MoSense

Gun jezelf rust, in je lijf en je hoofd. Zo wordt je hele leven makkelijker. Je presteert beter op je werk en ben je actiever wanneer je thuis komt. Met een behandeling van 30 minuten, kun je er weer weken fris tegen aan.