Staycation

Delen:

Vragen?

Mijn dochter kampeerde in de achtertuin bij een vriendin, mijn zus vertrok met de camper de grens over en ik kocht een ligbedje voor in de tuin. We gaan dit jaar naar El Balkonia,Le Garden of toch naar Oostenrijk,Kroatië en Malgrat. De zomervakantie van 2020 is anders dan normaal. 

Afwegen

Want waar jij, voorheen moest zorgen dat je, je paspoort bij had, moeten we nu ook bedenken welke maatregelen er gelden voor het land waar je heen gaat. Als je er al mag komen! Want onze vakantiebestemmingen zijn groen,geel en rood gekleurd. En mocht je een GO hebben om de grens over te gaan is het ook nog maar de vraag of je weer naar huis mag. Neem jij bewust een risico, houd je baas je salaris in en plak jij er nog 2 weken thuis isolatie aan als je weer in Nederland bent? 

Koffertje vol

Ook in je koffer heb je extra plek nodig. Want dit jaar pakken we niet alleen onze bikini en de zonnebrandcrème in maar zijn mondkapjes en desinfectans niet meer weg te denken. Ik vraag me af, is jouw mondkapje afgestemd op je leuke zomerjurkje? Wij van MoSENSE kunnen niet wachten op de vakantiefoto’s van dit jaar ;). 

Stayhome

Ook bij MoSENSE pakken we in en blijven we thuis. Ik schreef al dat ik een ligbedje voor in de tuin kocht. Dat doe ik omdat ik besloten heb dit jaar in mijn Le Garden de vakantie door te brengen. En lig ik niet in mijn tuin dan ben ik op mijn werk.En om en om doe ik dat ook nog gezellig met een aantal collega’s. Wat dat betekent voor jullie? Dat MoSENSE dus open blijft! 

Blijf jij ook in je tuin of op je balkon? Dan ben je dus van harte welkom om eens ontspannen en relaxed bij ons op tafel te komen liggen! 

MoSENSE wenst jullie allemaal ( wat je ook gaat doen) een heerlijke,mooie,warme en gezellige vakantie toe! 

MoSENSE

PS: Omdat wij natuurlijk een beetje aangepast werken is het slim om voor het inplannen van jouw afspraak even telefonisch contact op te nemen. Dit kun je doen op het nummer 06-12240537. 

Make sense, MoSense

Gun jezelf rust, in je lijf en je hoofd. Zo wordt je hele leven makkelijker. Je presteert beter op je werk en ben je actiever wanneer je thuis komt. Met een behandeling van 30 minuten, kun je er weer weken fris tegen aan.