Spring

Delen:

Vragen?

We schreven al een mooi blog over onze samengestelde oliën. En natuurlijk moeten jullie onze olie etalage komen bewonderen. Vergeet ook niet je neus eens te laten prikkelen door de samples die er staan. Maar om jullie te helpen om de juiste keus te maken,lichten we de aankomende 4 weken onze mooie samengestelde seizoen oliën een voor een uit. 

Lente

En dat is misschien een beetje een gek begin in de herfst maar op het moment dat dit blog geschreven wordt is het buiten 17 graden. Wij van MoSense krijgen er toch lentekriebels van. En wat is nu fijner om op deze dagen lekker te mijmeren over de lente? Kunnen we meteen aangeven dat onze olie zo vervaardigd is dat onze spring collectie ook in de herfst een fijne,frisse olie is die zich uitstekend leent om heerlijk bij weg te doezelen. 

Seizoen Ingrediënten

Want elke olie kent haar eigen samenstelling. En elk ingrediënt welke we hiervoor  gebruikten heeft haar eigen verhaal:

LAVENDELOLIE

Geur: Bloemig, kruidig

Effect: Kalmerend, verzachtend, tegen muggen, tegen slapeloosheid.

SINAASAPPELOLIE

Geur: Warm, zoete citrus, fris

Effect: Ontspannend, kalmerend, ademhaling verbeteren

CYPRESSOLIE

Geur: Houtachtig,fris en kruidig

Effect: Versterkt de aderen en werkt vernauwend

Wees welkom…

Om je bij ons eens heerlijk te ontspannen. Streel je zintuigen en bewonder de mooie flesjes, voel de zijde zachtheid van onze oliën die jouw huid laten stralen en laat de geur je even meenemen in hemelse sferen. 

MoSense

 

Make sense, MoSense

Gun jezelf rust, in je lijf en je hoofd. Zo wordt je hele leven makkelijker. Je presteert beter op je werk en ben je actiever wanneer je thuis komt. Met een behandeling van 30 minuten, kun je er weer weken fris tegen aan.