Sport- of ontspanningsmassage?

Delen:

Vragen?

“Ik wist niet goed wat ik moest kiezen,dus ik heb maar gewoon een massage aangevinkt”

Dat horen we nogal eens bij Mosense. Natuurlijk vragen wij dan even goed na waar jij voor komt. Door dit te doen kunnen wij een massage geven die aansluit op jouw wensen en behoefte. We kwamen er ook achter dat het verschil tussen een sport- of ontspanningsmassage vaak onduidelijk is. Daarom schrijven we er deze week een blog over. 

Sportmassage

Een sportmassage is meer gericht op het losmaken van spieren en spierknopen. Een sportmassage houd jouw spieren in conditie. Deze massage is een goede keuze als jij veel vraagt van je spieren door fysiek zwaar werk of een intensief sportschema bijvoorbeeld. Een sportmassage helpt je bij het herstel na inspanning, zodat je snel weer in topconditie bent voor je volgende prestatie. Heb jij specifieke klachten dan is deze vorm van massage ook heel effectief. Omdat wij gericht op zoek gaan naar de kern van de klacht kan de sportmassage helend werken. Zeker ook omdat wij een beroep doen of het zelfherstellend vermogen van jouw lichaam. Tijdens deze massage zijn de grepen stevig en worden er meer en gerichter knedingen toegepast. 

Ontspanningsmassage

Deze massage heeft als doel jouw eens lekker te laten ontspannen. Je hoofd leeg te maken en je verbindingen tussen lichaam en geest weer te optimaliseren. Een heerlijk moment me -time na een drukke periode. Maar waar de meeste mensen denken dat een ontspanningsmassage altijd ‘aaien’ is hoeft dat helemaal niet niet geval te zijn. Ook tijdens een ontspannende behandeling kunnen wij wat steviger aanpakken. Het grote verschil zit hem in de knepen en strijkingen die we doen. Daar waar we bij een sportmassage heel gericht werken op een klacht hebben we bij een ontspanningsmassage oog voor het gehele lichaam. 

Geef aan wat jij verwacht

Natuurlijk heb jij een bepaalde verwachting als je bij ons komt. En voor iedereen is deze anders. Het mooie is dat wij aan elke verwachting kunnen voldoen. Daarom zijn wij van Mosense professionals. We moeten alleen wel weten met welk gevoel jij van onze tafel wilt komen. Klachtenvrij of volledig relaxed? Laat het ons weten. 

Kom jij ons snel vertellen waar jij naar uit ziet tijdens een bezoek aan ons? 

Mosense

 

Make sense, MoSense

Gun jezelf rust, in je lijf en je hoofd. Zo wordt je hele leven makkelijker. Je presteert beter op je werk en ben je actiever wanneer je thuis komt. Met een behandeling van 30 minuten, kun je er weer weken fris tegen aan.