Selfcare

Delen:

Vragen?

Jij mist ons! En dat snappen wij, wij missen jou ook! Want masseren is wat wij het liefste doen. Maar dat gaat nu even niet. Hang on..want het komt goed. En dan staan wij weer voor jullie klaar. Ondertussen kun jij thuis toch even de aandacht geven die jouw lijf nodig heeft. Daarom geven wij je, in dit blog een selfcare moment kado.

Jouw handen

Zijn de hele dag in touw voor jou. En wij geven ze, als beloning een hemelse handmassage kado! Een ontspannen kadootje om jezelf, of een ander te geven. En het effect van deze heerlijke massage stopt niet bij je pols, je zult merken dat het ontspannend werkt voor jouw hele lichaam. Want als jij je even focust op dat moment  van self care heb je, niet alleen aandacht voor je lijf maar ook voor je mindset. 

Hoe bereid jij je voor? 

Belangrijk is dat jij een fijne olie bij de hand hebt. Bij mosense werken wij graag met bergamot olie. Een prettige olie met een fijne structuur. De olie is niet te vet maar zorgt er wel voor dat onze handen soepel over jouw huid kunnen strijken. Bergamot olie heeft een aangename geur en dit draagt bij aan jouw gevoel van ontspanning. Het allerbelangrijkste is dat jij een olie gebruikt die voor jou fijn voelt. Het is goed om tijdens dit moment ,van lief zijn voor jezelf, te zorgen dat jouw reukorgaan en voelsprieten worden geprikkeld. 

Zit jij er klaar voor? 

*Wrijf je handen aangenaam warm. 

*Start met het kneden van je handpalm

*Spreid je hand en geef aandacht aan je handbotjes

*gebruik je knokkels om rollende bewegingen in je handpalm te maken

* Trek losjes aan elke vinger

* een fijn drukpunt is het zachte stukje tussen jouw duim en je wijsvinger. Hier mag je best de druk opvoeren. Zeker als je last hebt van vermoeidheid zul je merken dat jij,je na deze drukpunt techniek energieker voelt.

*Laat je pols iets naar beneden zakken. Hierdoor maak jij ruimte om met je duim een zijwaartse beweging naar de pols te maken. 

* Maak jouw massage af door stevig met je hand vanaf de pols naar de vingertoppen te strijken. 


Heb jij genoten? Je kunt jouw zen moment gebruiken voor een oppepper maar je kunt er ook de dag mee afsluiten. Zit jij in die oersaaie zoom vergadering geef jezelf dan even de opkikker om scherp en alert te blijven.Heb jij een drukke dag gehad en lig jij lekker in bad te ontstressen dan heb je tijd genoeg om er echt een moment van te maken. 

Met liefde geven wij dit kadootje weg. Bij Mosense hopen we dat dit het lange wachten wat verzacht. Tot snel! 

Mosense

 

Make sense, MoSense

Gun jezelf rust, in je lijf en je hoofd. Zo wordt je hele leven makkelijker. Je presteert beter op je werk en ben je actiever wanneer je thuis komt. Met een behandeling van 30 minuten, kun je er weer weken fris tegen aan.