Relaxed jouw zwangerschap doorlopen doe je bij Mosense

Delen:

Vragen?

Verwennerij voor jou,je baby en papa…

Van harte gefeliciteerd! Jij bent zwanger. Samen met jouw partner kijken jullie verwachtingsvol uit naar de komst van jullie nieuwe wondertje. En of jij nu 9 maanden kunt genieten van een zorgeloze zwangerschap of toch last krijgt van een aantal kwaaltjes,met regelmaat eens een afspraak maken bij mosense kan jouw helpen de zwangerschap zo  relaxed mogelijk te doorlopen.

We zetten de voordelen op een rij

En daarvoor benoemen we eerst de nadelen. Niet iedereen ervaart klachten tijdens de zwangerschap en het is goed te weten dat jij ook zonder klachten meer dan welkom bent bij ons. Niets is zo heerlijk dan even je rust te nemen. Echte verbinding te voelen met het kleintje in jouw buik. 

Tijdens de zwangerschap ondergaat je lichaam ingrijpende veranderingen. Je krijgt een groeiende buik en hormonen gieren door je lichaam. Daarnaast veranderen ook je spieren, weefsels en bloedvaten. Deze veranderingen gaan soms gepaard met klachten zoals nek-, rug- en bekkenpijn, vermoeide benen en slaapproblemen.

 we zetten de meest voorkomende klachten op een rij en geven direct een oplossing:

Rugklachten: De toename van gewicht en veranderingen in de lichaamshouding tijdens de zwangerschap kunnen leiden tot rugklachten. Zwangerschapsmassage kan verlichting bieden.

Nek- en Schouderklachten: Hormonale veranderingen en extra stress op de nek- en schouderspieren kunnen leiden tot spanning en pijn. Een massage kan deze klachten verminderen.

Bekkenpijn: Bekkenpijn is een veelvoorkomende klacht tijdens de zwangerschap. Zwangerschapsmassage kan helpen de spieren en gewrichten te ontspannen.

Beenkrampen: Zwangere vrouwen ervaren vaak krampen in de benen. Massage kan helpen om de circulatie te verbeteren en deze krampen te verminderen.

Vocht in je Benen: Het vasthouden van vocht is een bekend zwangerschapsprobleem. Massage kan de vochtafvoer bevorderen.

Hoofdpijn: Hormonale schommelingen kunnen leiden tot hoofdpijn. Ontspanningsmassage kan helpen om deze hoofdpijn te verlichten.

Slechte Nachtrust: Veel zwangere vrouwen hebben moeite met slapen. Zwangerschapsmassage is bewezen effectief om de slaap te verbeteren.

Stress: Zwangerschap kan stress met zich meebrengen. Een ontspannende massage kan bijdragen aan het verminderen van stress en angstgevoelens.

Wist jij al dat jij bij ons weer eens even heerlijk op je buik kunt liggen? Wij maken gebruik van een zwangerschapskussen,hierdoor kun jij tijdens alle fases van je zwangerschap lekker op je buik plaatsnemen.

Genieten met zń drie-en

Want bij Mosense wordt de aankomende papa zeker niet vergeten! Ook voor vaders is het een spannende tijd. Omdat de meeste veranderingen plaatsvinden in het vrouwelijk lichaam is het voor papa’s soms wat lastig om in de eerste 9 maanden helemaal mee te gaan in de beleving. Hoe ga jij om met de veranderingen bij je partner? Hoe lastig is het om te zien dat jouw partner last heeft van vervelende kwaaltjes? Kom dan eens even samen GENIETEN. In alle rust en fijne sferen reserveren jullie dan een heerlijke duo massage. Een ultiem moment met z’n drietjes waarin jullie als ouders in spe een mooie verbinding met elkaar aan gaan. 

De eerste 12 weken van jouw zwangerschap geef jij jouw lichaam tijd om zich voor te bereiden op de komst van jullie newborn. Het is raadzaam deze eerste 3 maanden nog geen zwangerschapmassage te ondergaan. Maar ben jij deze spannende maanden voorbij dan ben jij en/of je partner van harte welkom bij ons! 

Geniet van deze mooie en bijzondere tijd.

Ontspannen groet, 

Mosense

Tekst: Fiducia

Esther van de Moosdijk

Make sense, MoSense

Gun jezelf rust, in je lijf en je hoofd. Zo wordt je hele leven makkelijker. Je presteert beter op je werk en ben je actiever wanneer je thuis komt. Met een behandeling van 30 minuten, kun je er weer weken fris tegen aan.