Professioneel

Delen:

Vragen?

 

Professionaliteit ten top! Een motiverende uitdrukking waar je, als hij je gegeven wordt, best wel heel erg trots op mag zijn. Trots, deel ik daarom dus, graag met jullie, dat wij van MoSENSE, dit compliment laatst kregen. En het werkt echt super motiverend. Want juist die professionaliteit is waar wij ons in willen onderscheiden. Wij werken hier hard aan en zijn constant in beweging om op een professionele wijze ons vak uitmuntend uit te voeren. Professionaliteit kun je in een heleboel varianten uitdragen. Wij hopen dat jullie dat al voelen als je bij ons binnenkomt. En natuurlijk dat je het ervaart als je, bij een van ons, op tafel ligt. Niet voor niets zijn wij allemaal gediplomeerd masseur. Dat betekend onder andere dat wij weten hoe de anatomie van het lichaam in elkaar steekt. Daarom kunnen wij doelgericht jouw klachten aanpakken. Maar we doen en bieden meer…

 

BATC geregistreerd

 

MoSENSE  is aangesloten bij de beroepsvereniging BATC. Deze organisatie bestaat  uit een team van vele medewerkers, freelancers en vrijwilligers. De belangrijkste pijlers voor deze organisatie zijn professionaliteit, dynamiek, ambitie en kwaliteit. Deze kernwaarden staan voor MoSENSE hoog in het vaandel. Omdat wij jullie graag vanuit een holistische benadering (Kijken naar het geheel van de mens. ) helpen, hanteren wij 5 natuurkundige principes:

  • Energie
  • Prikkeloverdracht
  • Drainage
  • Voeding
  • Levenskunst

Jouw hele lichaam staat in verbinding met elkaar. Bij een blokkade in een of meerdere van bovenstaande principes zal jouw lichaam niet meer optimaal functioneren. Het is voor ons dus erg belangrijk om te ontdekken waar jouw blokkade zich bevindt. Dit doen wij, bij een natuurgericht geneeskundig consult, door middel van een anamnese voorafgaand aan jouw behandeling. Deskundig en professioneel  dragen wij er dus zorg voor dat jouw behandeling op maat wordt aangeboden. MoSENSE voldoet hiermee aan alle voorwaarden die de BATC hanteert. Dat betekend,  voor jouw, dat er wellicht een vergoeding van de behandelingen kan plaats vinden.

AGB-code

 

Om voor deze vergoeding in aanmerking te komen moet er ook een AGB code aanwezig zijn. Ook die hebben we. Deze AGB code is een soort identiteit en is nodig om declaraties in te kunnen dienen bij jouw zorgverzekering.

Onze client staat voorop

 

Buiten de uitstraling, vakkundige behandelingen en kennis van het lichaam draagt MoSENSE haar professionaliteit dus op meerdere vlakken uit. Belangrijk, want tenslotte gaat het om jouw welbevinden.

Heb jij inmiddels contact gehad met jouw zorgverzekering en kom je in aanmerking voor een gedeeltelijke of volledige vergoeding van je behandelingen bij MoSENSE ? Reserveer dan jouw afspraak onder het kopje natuur geneeskunde consult.

 

 

>  Lees hier meer over de beroepsvereniging BATC en de gedachte achter de 5 natuurgerichte principes.

 

 

 

 

Make sense, MoSense

Gun jezelf rust, in je lijf en je hoofd. Zo wordt je hele leven makkelijker. Je presteert beter op je werk en ben je actiever wanneer je thuis komt. Met een behandeling van 30 minuten, kun je er weer weken fris tegen aan.