Podcast

Delen:

Vragen?

Ze zijn niet meer weg te denken van het internet. Podcasts. Maar wat zijn dat nu eigenlijk. En waarom zou jij er echt eens eentje moeten luisteren? Lees het in dit blog

Podwattes?

Een podcast is een internet of radio gesprek. De meeste podcast bestaan uit een gesprek tussen een host en een gastspreker. maar het kan ook zijn dat een persoon een gedachten deelt of een bepaalde theorie uitlegt. De onderwerpen van deze opnames zijn eindeloos. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt er op het internet wel een podcast over vinden. 

Hoe luister ik die dan? 

Dat is super makkelijk. Het is slim om op je telefoon even te checken of er niet al een appje staat waardoor jij direct aan de slag kunt. Is dat niet zo is dat helemaal niet erg. Je gaat dan naar je playstore. Als je daar invult podcast luisteren kun je kiezen tussen verschillende apps die jij kunt downloaden. Is dat gebeurd dan wijst het zich als vanzelf. 

Wanneer luister ik die dan? 

En dat is nu het allerfijnste van een podcast. Die luister jij namelijk waar en wanneer jij wilt! Omdat het audio opnames zijn, zijn de onderwerpen waar jij graag naar luistert altijd voorhanden. Je doet dit dus lekker als je aan het strijken bent. Maar ook als je een mooie wandeling maakt is het heerlijk te luisteren naar een podcast die jou interesseert. Je kunt je kennis vergroten of een mooi interview beluisteren. Vind jij het lastig te ontspannen of in slaap te komen. Kruip dan lekker in je bed met je oortjes in. Op het net staan legio opnames die jouw ontspannen in slaap sussen. 

Tips

  • Michael Pilarczyk. De oprichter van oa meditation moment. Maar zeker ook een krachtige spreker. Zoek hem maar eens op. 
  • Patrick Kicken een radio DJ in gesprek…

Maar jij moet er vooral gewoon aan beginnen. Als vanzelf ga jij dan je eigen lijstje samenstellen. 

Wij van Mosense wensen je in ieder geval heel veel luisterplezier! 

Mosense  

Make sense, MoSense

Gun jezelf rust, in je lijf en je hoofd. Zo wordt je hele leven makkelijker. Je presteert beter op je werk en ben je actiever wanneer je thuis komt. Met een behandeling van 30 minuten, kun je er weer weken fris tegen aan.