Onze wereld…

Delen:

Vragen?

Onze wereld…

Gaat in een razend tempo. Gun jezelf rust,in je lijf en je hoofd. Zo wordt je hele leven makkelijker.Je presteert beter op je werk en ben je actiever wanneer je thuis komt.

Bovenstaande is de tekst waar de website mee begint. Mocht je al cliënt zijn bij ons dan herken je deze tekst ook. Met deze mooie woorden loop je namelijk bij MoSense binnen. Lees ze eens aandachtig…het leven gaat namelijk echt heel snel en jij holt lekker mee. Maar sta je weleens stil. Echt stil met aandacht voor jouw lichaam en geest? 

Samenwerking

Jouw lijf is een goed lopend bedrijf. Een geoliede machine. Maar ga je er elke dag vanuit dat jouw lichaam gewoon doet wat het moet doen,kan je best weleens voor verrassingen komen te staan. Ben jij je er wel eens van bewust hoe hard het voor je werkt. Deze bewustwording komt vaak te laat. Je staat er pas bij stil als jouw machine in gebreken blijft. En als er in je fabriek mankementen zijn dan verloopt het proces niet naar behoren. Zo werkt het ook met jouw lichaam en geest. Alle facetten hebben elkaar nodig. 

APK

Zo noemen wij een structureel onderhoud van jouw lichaam bij MoSense. Spiergroepen ontluchten en ontlasten. Wij bieden diverse soorten massages voor uiteenlopende doelen. Puur ter ontspanning of ter verlichting van klachten. Voor sporters en mensen die gewoon een druk leven leiden. En vooral voor diegenen die juist geen tijd hebben of nemen voor ontspanning.

30 minuten

Een half uurtje eens in de 4-6 weken is genoeg. Met een behandeling van deze 30 minuten kun jij er weer weken tegenaan. Want als je lichaam gezond is,dan is je geest dat ook! 

 

MoSense 

Make sense, MoSense

Gun jezelf rust, in je lijf en je hoofd. Zo wordt je hele leven makkelijker. Je presteert beter op je werk en ben je actiever wanneer je thuis komt. Met een behandeling van 30 minuten, kun je er weer weken fris tegen aan.