Ontspannen zwanger zijn

Delen:

Vragen?

Ontspannen zwanger zijn is belangrijk voor jou en je kindje.
Wat krijg je als antwoord als je aan een willekeurig iemand in je omgeving vraagt hoe het gaat? Dan heb je vast het antwoord ‘druk’ weleens gehoord.
Iedereen heeft het druk maar als je zwanger bent is het juist belangrijk om te ontspannen. Zorg jij goed voor jezelf tijdens je zwangerschap? Je lichaam heeft het namelijk ook heel druk om je kindje gezond te laten groeien. Daar mag je best eens bij stilstaan

Zwangerschap is geen ziekte

Misschien ga je op dezelfde voet door als voor je zwangerschap. Je vliegt van links naar rechts, en ook al ben je misschien wat sneller vermoeid dan voor je zwangerschap, je gaat gewoon door want zwangerschap ik toch geen ziekte. Ben je ook zo streng voor jezelf?  Ben jij ontspannen zwanger?
Zwangerschap is inderdaad geen ziekte maar een cadeau van het leven. Maar je smijt een gekregen cadeau toch ook niet door je kamer heen? Daar ben je zuinig op.

Harde buiken

Harde buiken komen vaak voor tijdens de zwangerschap. Het is een normaal verschijnsel maar het kan ook een teken zijn van je lichaam dat je het wat rustiger aan moet doen. Luister jij voldoende naar wat je lichaam nodig heeft om goed voor je kindje te zorgen?

Zorg goed voor jezelf!

Zorg goed voor jezelf en je baby, dat is waarschijnlijk een advies wat je regelmatig hoort. Maar doe je dat ook? Ben jij ontspannen zwanger? Neem je voldoende rust en zorg je voor voldoende ontspanning? Neem eens een warm bad of doe ontspanningsademhalingsoefeningen. Slaap je voldoende? Ben je gestopt met alcohol en tabak?
Je hebt er vast alles voor over om een gezonde baby op de wereld te zetten. Maar toch wordt ontspanning weleens vergeten.

Verwen jezelf met een massage

Een massage bij zwangerschap geeft extreem veel voordelen. Maar het is vooral ook heel ontspannend. Verwen jezelf of een zwangere die je liefhebt met een massage. Het lichaam van een zwangere vrouw heeft het al zwaar genoeg!

ACTIE!

Zorg dat je ontspannen zwanger bent! Wij vinden dat belangrijk. Daarom geven we je een fikse korting! Boek je je zwangerschapsmassage nog in februari, dan krijg je maar liefst 30% korting!
 
 
massage Geldrop

Make sense, MoSense

Gun jezelf rust, in je lijf en je hoofd. Zo wordt je hele leven makkelijker. Je presteert beter op je werk en ben je actiever wanneer je thuis komt. Met een behandeling van 30 minuten, kun je er weer weken fris tegen aan.