Heb je een druk leven? Onderhoud je lichaam door massage

Delen:

Vragen?

 • Je moet lang en hard werken.
 • Je werk is nooit af!
 • Je hebt minder vrijheid dan dat je zou willen.
 • Je bent onzeker over je toekomst.
 • Je verliest een stukje controle over je werkzaamheden en keuzevrijheid.

Gevolg: Gezondheidsproblemen

Voorkom medische problemen en onderhoud je lichaam!

Onderhoud aan je lichaam

We vertellen je vast niets nieuws maar het is even niet anders. Je werk vraagt dit nu eenmaal van je. Maar als je niets doet loop je het gevaar dat je straks niets meer kunt doen! Om te blijven functioneren op gewenst niveau heb je wel onderhoud aan je lichaam nodig. Gezonde voeding, beweging en voldoende rust zullen je bekend in de oren klinken. Maar heb je ook weleens aan massage gedacht?

Wat kun je doen?

Geef je lichaam regelmatig een onderhoudsbeurt. Een goede massage stimuleert je lichaam zodat je goed kunt blijven functioneren. Massage beïnvloedt het parasympatisch gedeelte van het autonoom zenuwstelsel. Door dit deel van het zenuwstelsel te stimuleren verlicht de stress en spanning in je lichaam.

Onderhoudsbeurt voor je lichaam

Onderhoud aan je lichaam door massage. Massage helpt om de ademhaling dieper te maken zodat je lichaam kan ontspannen en afvalstoffen gemakkelijker het lichaam kunnen verlaten. Door massage wordt de aanvoer van voedingsstoffen verhoogd. Massage verbetert de bloedsomloop waardoor ook de celstofwisseling wordt verbeterd. Aanraking maakt het hormoon oxytocine aan. Dit hormoon zorgt voor een gevoel van geborgenheid en rust. Dit vermindert stress in je lichaam.

Voordelen van een massage:

 • Massage geeft je meer energie om de dagelijkse druk beter aan te kunnen.
 • Massage maakt je hoofd leeg.
 • Massage ontspant.
 • Massage stabiliseert je lichaam.
 • Massage is een absolute toegevoegde waarde bij een druk leven.
 • Massage is een beetje aandacht voor jezelf.

Steeds meer berichten over Stress

We lezen steeds vaker berichten over stress. Steeds meer jongeren hebben psychische klachten, huisartsen krijgen het drukker, leerkrachten kunnen de toenemende druk steeds moeilijker aan en als iemand aan jou vraagt hoe het met je gaat is de kans groot dat ‘druk hebben’ een onderdeel is van je antwoord.
Wil jij geen slachtoffer zijn van een druk bestaan? Dan raden we je aan regelmatig een massage te nemen.

Deep Oscillation

Sinds kort werkt onze praktijk ook met Deep Oscillation , waar wij goede resultaten mee behalen. Dit is een klein handzaam apparaatje dat elektrostatische impulsen aan het lichaam geeft. De cellen in ons lichaam hebben van nature een bepaalde trilling. Stress kan deze trilling verstoren en zelfs stopzetten. Als cellen in ons lichaam niet meer bewegen dan sterven ze af (degeneratie). Dat veroorzaakt klachten. Deep Oscillation veroorzaakt trillingen op celniveau. Hierdoor wordt stilstaand weefsel weer in beweging gebracht.
Deep Oscillation is een lichaamseigen behandelmethode. Je lichaam herkent de trilling waardoor de trilling doorgezet wordt in plaats van afgestoten. Wil je daar meer over weten, neem dan contact met ons op.

Een gezond lijf presteert beter!

Met een 30 minuten durende massagebehandeling van MoSense kun je er weer flink tegenaan. Een afspraak plannen doe je gewoon online.
Tot ziens!
Afspraak plannen
Onderhoud aan je lichaam

Make sense, MoSense

Gun jezelf rust, in je lijf en je hoofd. Zo wordt je hele leven makkelijker. Je presteert beter op je werk en ben je actiever wanneer je thuis komt. Met een behandeling van 30 minuten, kun je er weer weken fris tegen aan.