Nieuwe structuur,even zoeken en kinderziektes…

Delen:

Vragen?

We zijn verhuisd 🙂

En dat dat niemand is ontgaan hebben we ervaren op de open dag van zaterdag 28 oktober jl. Wat waren er veel bezoekers. Iedereen was even enthousiast en lovend. Het maakt ons trots en dankbaar. Inmiddels zijn we alweer bijna 2 weken aan de slag op onze nieuwe locatie te Heeze.Elke dag is een feestje en we zijn enorm blij dat jullie allemaal de weg richting Heeze met ons mee wandelen. Maar het kan niet uitblijven,na deze mega grote verandering dat we zo af en toe ook eens ergens tegenaan lopen, nog even moeten zoeken en wat kinderziektes tegen het lijf lopen. De structuur die we in Geldrop hadden, lieten we op het Bogardeind. Tijd dus voor een verandering. Maar wat doet een verandering nu eigenlijk met je en hoe gaan wij hiermee om?

Je weet het niet precies

En dat je het niet precies weet maakt het juist lastig om te veranderen. Er verandert iets,dat weet je maar hoe het allemaal echt gaat lopen is een verrassing. En zolang dat het plaatje geen officiële inhoud krijgt, vormt het een soort van filmpje in je hoofd. Jij gaat bedenken hoe het wordt. De grootste verrassing is dat het helemaal niet wordt zoals jij het bedacht had. Tenminste, zeker niet in het begin. En dan slaat de onrust toe. We moeten zoeken naar een nieuwe structuur, een nieuw plekje. Een plekje voor je spullen, je plekje om te werken. 

Iedereen een eigen manier

De meeste mensen vinden een verandering in het begin lastig. Hoe we ermee omgaan is voor iedereen verschillend. We schreven er al eens een blog over. Net als bij een gedragsverandering duurt het gemiddeld 21 dagen voordat een verandering op, in ons geval een nieuwe werkplek, een plek gekregen heeft. En het Mosense team doet het ieder op zijn of haar eigen manier. De een gaat direct over tot de orde van de dag. De ander verzet honderd keer de spulletjes op de behandelkamer. 

Er lopen bij ons chaoten, planners,optimisten en collega’s die gewoon even tijd nodig hebben rond. En ieder heeft een eigen manier om de veranderingen een bepaalde structuur te geven die voor hen werkt. 

Hoe gaan wij er als team mee om?

We laten elkaar gewoon lekker een beetje, helpen elkaar als we dat kunnen en geven ruimte en vertrouwen. Blijven in gesprek, maken honderd lijstjes met things still to do, zoeken een medicijn tegen de kinderziektes, lachen met elkaar maar genieten bovenal van onze prachtige nieuwe locatie. Die veranderingen horen erbij,dat weten we gelukkig maar al te goed. Dat dit gevoel tijdelijk is weten we ook.  En wat wij, tot slot als geen ander weten, is dat een half uurtje me-time orde schept in chaos. We liggen dus zo af en toe eens bij elkaar op tafel. Daar nemen we de tijd om alle veranderingen de revue eens te laten passeren. De aanmaak van het geluksstofje endorfine maakt dat we fris,energiek en uitgerust weer klaar staan voor jullie! 

Veranderd er momenteel in jouw leven ook veel? 

Wij zijn benieuwd…hoe ga jij hiermee om?  

Wij horen het graag als jij bij ons een relax momentje voor jezelf komt nemen.

Sportieve groet

Team Mosense

Tekst: Fiducia

Esther van de Moosdijk

Make sense, MoSense

Gun jezelf rust, in je lijf en je hoofd. Zo wordt je hele leven makkelijker. Je presteert beter op je werk en ben je actiever wanneer je thuis komt. Met een behandeling van 30 minuten, kun je er weer weken fris tegen aan.