Niet 1 maar 3 slimme tips voor jou

Delen:

Vragen?

Niet 1 maar 3 slimme tips voor jou

Want iedereen kan wel een steuntje in de rug gebruiken. 

Met stip op nummer 1 staat het goede voornemen om af te vallen. Veel mensen grijpen na de feestdagen de kans om hun leefstijl te verbeteren door meer te bewegen en gezonder te eten.

Dan volgt op nummer 2 stoppen met roken. 31 december worden er heel wat laatste sigaretjes uitgemaakt om op 1 januari een rookvrij leven te starten. 

En dan op een mooie nummer 3 staat ‘beter voor mezelf zorgen’ te pronken. 

Leefstijl

Je leefstijl verbeteren, dat klinkt alsof je dat even gaat doen. Maar de kans dat jij terugvalt in oude gewoontes is groot. Om dit goede voornemen een kans van slagen te geven is een goede voorbereiding van belang.Rome werd niet in 1 dag gebouwd en jouw leefstijl gezonder maken is ook niet van de ene op de andere dag gebeurd.Maak een stappenplan en ben realistisch. Welke verandering heeft jouw prioriteit? Begin daarmee. Jij bent dan lekker gemotiveerd en dat is al de helft van je slagingskans. Niet alles kan tegelijkertijd veranderd worden maar je zult merken als stap 1 goed gaat, stap 2,3,etc makkelijker zijn.  

Roken

En dit is een hardnekkige. Want ik weet zeker dat jij op 31 december volhardend bent in jouw besluit. Om 0.00uur trap jij die peuk uit en 2024 wordt een rookvrij jaar. Tot jij ‘s morgens wakker wordt. Jouw mind wil er echt niet meer aan toegeven maar jouw lichaam zegt, en hoe langer jij volhoudt, schreeuwt iets anders. Ook hier geldt: bereid je voor. Wat leidt jou af, wat helpt tegen de ontwenningsverschijnselen. Je moet er doorheen en voor sommige gaat dat heel gemakkelijk maar voor de meeste is het een hel. Wist jij dat er veel verschillende manieren zijn die jou helpen door de afkick te komen? Informeer je eens en zoek uit wat het beste bij je past. 

Beter voor mezelf zorgen

en dat is natuurlijk heel breed en persoonlijk. Wat heb jij nodig om je grenzen te bewaken. Juist in de drukke decembermaand voel jij dat je het eigenlijk veel te druk hebt. En als je dan eens kritisch kijkt dan heb je dat meerdere malen in het afgelopen jaar wel zo ervaren. Pak jouw nieuwe agenda voor 2024 bij de hand en plan! Plan ze gewoon in die momentjes dat het even om jou draait en doe dat nu meteen. Het is je stok achter de deur. Klinkt toch helemaal niet zo gek als jij in ieder geval eens per maand gewoon een dagje ‘me’ time- inplant? 

Mosense

Wist jij dat je met een massagebehandeling alle drie jouw goede voornemens daadkracht bij zet. Echt waar! En nee bij ons op tafel val je niet af. Maar de verwerking van afvalstoffen draagt wel bij. Het relaxte en ontspannen gevoel tijdens een massage zorgt ervoor dat jij  even niet aan roken denkt. En beter voor jezelf zorgen, dat momentje me-time inplannen doe je natuurlijk zowiezo bij ons. Tijdens al onze behandelingen komt het stofje endorfine vrij. Dat maakt jou niet alleen gelukkiger, het maakt je ook daadwerkelijk sterker! 

We zien je graag,

 Mosense

Tekst: Fiducia

Esther van de Moosdijk

Make sense, MoSense

Gun jezelf rust, in je lijf en je hoofd. Zo wordt je hele leven makkelijker. Je presteert beter op je werk en ben je actiever wanneer je thuis komt. Met een behandeling van 30 minuten, kun je er weer weken fris tegen aan.