Word eens wakker!!!!

Delen:

Vragen?

Ja jij!
De hele dag zit je achter je bureau hard te werken. Waarschijnlijk in een verkeerde houding en waarschijnlijk heb je aan het einde van de dag last van nek- en rugklachten. Klopt dat?

Hoe komt het dat je daar niets aan doet?

Als je de hele dag achter je pc zit is de kans groot dat je weleens gegoogeld hebt op nek– en rugklachten. Je hoopt dat er niets ernstigs aan de hand is maar stiekem weet je wel beter. Je werkhouding is niet goed, je zit te lang en je beweegt gewoon te weinig.

Wat kun je doen bij nek- en rugklachten?

Internet staat bomvol met tips en trucs om je nek- en rugklachten te verminderen. De drie belangrijkste tips zijn natuurlijk:
1. Zorg voor een goede werkhouding
2. Zorg voor voldoende beweging
3. Doe eenvoudige oefeningen om klachten te verminderen
Op zich geen baanbrekend nieuws. Niet echt moeilijk ook om te doen. Maar toch doe je het niet. Jij niet alleen hoor. Veel mensen krijgen klachten doordat ze deze drie tips niet of onvoldoende opvolgen.

Gewoonten doorbreken is moeilijk

Er is echt niets zo moeilijk dan een gewoonte doorbreken. Ook voor jou! De overlast moet wel heel groot zijn wil je gemotiveerd genoeg zijn om gewoontes aan te passen. Ook als je weet dat het veel beter voor je is! Ook als je veel last hebt van nek- en rugklachten Zelfs als je vindt dat het beter voor je is en je je hebt voorgenomen erop te letten, dan nóg is het moeilijk.

Wat kun je dan wel doen?

Wat moet je doen als je weet dat je je gewoontes niet gaat aanpassen om klachten te voorkomen of te verlichten? Zorg dan op een andere manier goed voor jezelf! Zoek een manier die past bij jou om je lichaam in beweging te zetten.

Massage voor verlichting van nek- en rugklachten

  • Vergeet je gedurende de dag gewoon om op je houding te letten?
  • Zit je voordat je het weet al snel uren achter je pc?
  • Heb je geen zin of tijd om oefeningen te doen?

Plan dan af en toe een massage in om je lichaam in beweging te zetten. Een massage is niet alleen goed voor lichamelijk onderhoud, maar ook je mentale toestand verbetert enorm door een massage.
Af en toe een massage plannen is ook nog eens een verwennerij. En voor een verwennerij hebben we altijd tijd! Toch?
massage Geldrop

Make sense, MoSense

Gun jezelf rust, in je lijf en je hoofd. Zo wordt je hele leven makkelijker. Je presteert beter op je werk en ben je actiever wanneer je thuis komt. Met een behandeling van 30 minuten, kun je er weer weken fris tegen aan.