MoSENSE in de schijnwerper…

Delen:

Vragen?

Want soms is het goed om even stil te staan bij wie en wat wij allemaal in huis hebben. Want het goede aan MoSENSE is dat al onze collega’s hun eigen expertise hebben. En als we kijken naar het afgelopen jaar hebben we een fijn,hecht, en professioneel team gekregen. 

We stellen ons dus nog eens voor! 

En waar we dat, in dit blog, doen door eens uit te lichten welke behandelingen erbij MoSENSE allemaal mogelijk zijn is het goed de social media van deze week in de gaten te houden. Daarop, maak jij namelijk kennis met het hele team! 

Massage mogelijkheden

Hebben jullie even de tijd? Want,het zijn er nogal wat. 

En dat een massage goed voor je is dat weet je inmiddels wel. Het houdt je lijf,je spieren en je geest soepel en gezond. Natuurlijk kun je bij ons terecht voor een ontspannen moment,het onderhoud van je spieren of gewoon even om helemaal in relaxte sferen te belanden. Maar ook als jij een klacht of ongemak ontwikkelt hebt ben je bij ons aan het juiste adres. Lees eens rustig door de onderstaande linkjes:

Sportmassage: 

https://mosense.nl/massage-mogelijkheden/sportmassage

Bindweefselmassage:

https://mosense.nl/massage-mogelijkheden/bindweefselmassage

Zwangerschapsmassage:

https://mosense.nl/massage-mogelijkheden/zwangerschapsmassage

Ontspanningsmassage:

https://mosense.nl/massage-mogelijkheden/ontspanningsmassage

8 oliën massage:

https://mosense.nl/massage-mogelijkheden/8-olien-massage

Voetreflexmassage:

https://mosense.nl/landingspagina/voetreflex

Babymassage:

https://mosense.nl/landingspagina/baby-yoga

Wij zetten het vast

En we weten ook hoe. Heb jij last van hooikoorts, tenniselleboog of een overbelasting van bepaalde spiergroepen? Laat je dan eens informeren. Een massage kan veel oplossen maar soms is er net dat beetje extra nodig om jouw lijf vooruit te helpen. 

https://mosense.nl/massage-mogelijkheden/4xt-methode

https://mosense.nl/massage-mogelijkheden/medical-taping

https://mosense.nl/massage-mogelijkheden/deep-osccilation

Op bovenstaande linkjes lees jij meer.

Een telefoontje naar je zorgverzekering

Goed om te weten is dat er ook bij MoSENSE de gelegenheid is je behandeling te vergoeden. Wij zijn aangesloten bij de beroepsvereniging van het BATC. Natuurlijk is een vergoeding afhankelijk van jouw verzekering en de manier waarop jij verzekerd bent. Meestal is het noodzakelijk in ieder geval een aanvullende verzekering in je pakket te hebben. Met 1 telefoontje naar jouw verzekeringsmaatschappij heb je antwoord…de rest regelen we wij! 

Houd ook je hoofd fit

Want dat jouw lichaam en geest met elkaar in verbinding staan en een unieke samenwerking hebben is ook niet nieuw. Daarom, hebben wij ook aandacht, voor alles in jouw brein. Bij MoSENSE kan dat op een aantal manieren. Denk jij dat dit jou kan helpen? Hieronder vind je 2 linkjes met alle informatie over de coaching zoals wij die aanbieden. 

IN-sight:

https://mosense.nl/massage-mogelijkheden/deep-osccilation

Brainspotting:

https://mosense.nl/landingspagina/brainspotting

Mis jij iets, heb jij nog vragen of wil je gewoon even contact

Dat kan natuurlijk altijd! En bij ons krijg je op de (meeste) vragen altijd antwoord. En ondanks dat jij, in dit blog, heel veel informatie kreeg kan het best zijn dat,net jouw vraag niet beantwoord is. (Meestal) weten wij op alle vragen wel een oplossing dus schroom niet eens contact op te nemen. En om,ook dat,voor jou makkelijk te maken klik jij op onderstaande link:

https://mosense.nl/contact

Een gezicht bij onze behandelingen?

Houd dan onze social media deze week goed in de gaten! Maar liefst 7x stelt een van ons zich voor! Altijd fijn om iemand eerst even in de ogen te kijken voor je lichaam en geest aan ons toevertrouwd. 

Wat we wel allemaal gemeen hebben is dat we je VAN HARTE WELKOM HETEN! 

We zien je dus graag bij MoSENSE en staan voor jullie klaar! 

 

MoSENSEMake sense, MoSense

Gun jezelf rust, in je lijf en je hoofd. Zo wordt je hele leven makkelijker. Je presteert beter op je werk en ben je actiever wanneer je thuis komt. Met een behandeling van 30 minuten, kun je er weer weken fris tegen aan.