MOSENSE

Delen:

Vragen?

Wisten jullie dat de “MO” in mosense helemaal niets met de naam van Monique te maken heeft? Verrassend he? Wij krijgen regelmatig de vraag hoe de naam mosense is ontstaan. De naam komt voort uit passie, enthousiasme en nieuwsgierigheid. En dat begon allemaal 6 jaar geleden bij en met Monique. Inmiddels draagt ons hele team MOSENSE uit. Want de naam geeft precies weer wat wij willen bereiken en belangrijk vinden.

We vertellen erover in dit blog, lees jij mee?

MO

We hakken hem even in tweeën. Want Mo is wel degelijk een afkorting. En dan dus niet van Monique, maar van beweging. Motion daar komt de Mo vandaan. En motion betekent in beweging. En dat is waar onze doelstellingen op gericht zijn. Jou in beweging zetten. En misschien nog wel belangrijker die beweging onderhouden zodat jij soepel door het leven gaat. Jouw spieren zijn de hele dag aan het werk. Zorgen ervoor dat jij kan doen en laten wat je wilt. Noodzaak is dus dat jij hier goed voor zorgt. Dat doe je bij ons. Zie het als een APK. ZIjn er ongemakken in je bewegingsstelsel ben je bij ons ook op het juiste adres. Door op zoek te gaan naar de kern vinden we het ‘defect’ . Onze behandelingen zijn erop gericht om dit defect op te lossen en jou dus weer in beweging te zetten maar ook te houden. 

SENSE

En sense staat voor gevoel. En daar waar jij allang ervaren hebt dat een fijne massage ook iets doet met jouw gevoel en gemoedstoestand betekent, inmiddels ‘sense’ bij mosense ook dat wij aandacht hebben voor je brein. Want niet alleen ervaar jij gevoel in je lijf. Ook je brein kan aardig met je gevoelens op de loop gaan. Daarom hebben wij ons de afgelopen jaren gespecialiseerd om het gevoel op een andere manier te belichten. Natuurlijk is er ruimte om blokkades op te heffen door middel van onze verschillende massages maar er is ook ruimte om jouw gevoel in kaart te brengen door middel van gesprekstechnieken of brainspotting. 

MOSENSE

En daar waar we begonnen en het blog met hoofdletters naar vernoemd is komen we ook weer terug. MOSENSE,dat we deze twee begrippen aan elkaar geplakt hebben is dus niet voor niets. Aandacht voor lichaam en geest. Daar geloven wij in. Want als het 1 niet in balans is zal ook het ander je laten weten dat je uit evenwicht bent. Balanceren door het leven. En wij helpen je daar graag bij. 

MOSENSEMake sense, MoSense

Gun jezelf rust, in je lijf en je hoofd. Zo wordt je hele leven makkelijker. Je presteert beter op je werk en ben je actiever wanneer je thuis komt. Met een behandeling van 30 minuten, kun je er weer weken fris tegen aan.