Mogen wij, onder jouw voeten kietelen?

Delen:

Vragen?

 

 

Ken je dat gevoel? Ik wel! Als er al iemand naar kijkt dan raak ik al bijna in paniek. Het lukt me nog net, om mijn eigen voeten af te drogen maar ,heel veel meer contact kan ik er gewoon niet aan hebben. Ik was dus best een beetje zenuwachtig voor de behandeling, die ik afgelopen week, onderging. Maar ik vond dat ik het moest doen. Want we hebben, bij MoSENSE een nieuwe, enthousiaste collega. En buiten de zwangerschap-en ontspanningsmassages geeft zij ook voetreflex behandelingen. Ik wil ervaren waar ik over schrijf en ik was ook gewoon reuze nieuwsgierig.

 

 

In je voeten schuilt van alles

 


Je staat er heel de dag op. Ze wandelen jouw de wereld rond. Jouw voeten zijn de hele dag aan het werk. Maar wist jij, dat er aan de onderkant van je voet, drukpunten zitten die corresponderen met alle organen en weefsels van je lichaam? Ik wist het. Althans ik had er weleens van gehoord. En daar kwam dus ook mijn nieuwsgierigheid om de hoek kijken. Want, wat als ik nu eens niets zeg…is mijn collega dan in staat, om door middel van deze behandeling, klachten te benoemen waar ik last van heb? En nog belangrijker kan zij deze klachten ook verhelpen?

 

 

 

Warempel

 


Zit jij toevallig al in de (pre) overgang? We zijn amper begonnen en dit is de eerste vraag die me gesteld wordt. Toevallig wel ja, is mijn antwoord en ik ben ietwat verbijsterd. Naarmate de behandeling vordert veranderd de verbijstering in ongeloof. Want Marga ( mijn collega) benoemd precies datgene waar ik last van heb. En precies daar waar, zij een klacht signaleert voelen de drukpunten pijnlijk en onaangenaam. Marga verteld me voor wie een voetreflexbehandeling allemaal werkzaam kan zijn.

  

Wie zijn dat dan?

 


Van baby’s tot aan oude opa en oma’s. Iedereen met welke leeftijd, of in welke fase dan ook kan baat hebben bij deze techniek. Door het aanraken en stimuleren van de bepaalde drukpunten onder je voet wordt het zelfgenezende vermogen van je lichaam in werking gezet. De massage werkt in op lichamelijke klachten maar heeft ook invloed op jouw geestelijk vermogen. En net als bij een gewone massage is het een boost voor je afweer, stimuleert het je doorbloeding, helpt het bij een betere nachtrust en is het een oppepper voor je humeur.

  

Ben jij net zo nieuwsgierig als ik geworden?

 


Dat is mooi! Want hierdoor vraag jij,je natuurlijk af met welke klachten een voetreflex behandeling kan helpen? Heel belangrijk om te weten, is dat er niet altijd een klacht hoeft te zijn. Deze behandeling kan ook heerlijk ontspannen werken. Toch licht ik er een aantal toe. Het is voor jouw daarmee net dat kleine duwtje in de rug om eens kennis te maken met Marga.

 

Baby’s: Darmkrampjes,Huilbaby’s

 

Kleuters/Peuter: Buikpijn,Hoofdpijn,Slecht slapen

 

Pubers: Stressvermindering,Stemmingswisselingen,Burn-out klachten

 

Zwangeren: Ontspanning,Misselijkheid

 

Volwassenen: Vastgezette emoties,Lichamelijke klachten,Reuma,Depressie

 

Ouderen: Ondersteuning van het gehele gestel

 


Specifiek benoem ik ook het herstel na kanker. De behandeling heeft een grote invloed op de afvoer van afvalstoffen.

 

Veel hè? Ik was ook oprecht verbaasd. En staat jouw ongemak er niet bij? Neem dan toch eens contact met ons op. Want dit was nog maar een greep uit de lange lijst van klachten die verholpen of verminderd kunnen worden door een voetreflexbehandeling.

  

En dan nog die ene brandende vraag?

 

 

Heb ik wel relaxed op tafel gezeten? Kon ik mijn voeten stil houden en raakte ik niet in paniek? Het antwoord is ja. Het ging prima en ik had nergens last van. Sterker nog het kietelde gewoon helemaal niet! Vraag jij,je nu af waarom, het blog dan toch “mogen wij onder jouw voet kietelen? “ heet?

 

Dat zal ik je vertellen…Het is namelijk een hele prettige behandeling. Je word er relaxed en ontspannen van. Een momentje van rust en even niets. Dat heeft iedereen weleens nodig. Dus …af en toe mag je, jezelf weleens kietelen,toch? Want Marga doet dat niet! 😉

 

 

 

MoSENSE

 

 

 

 

     

 

 

 

 

 

       

 

 

 

 

Make sense, MoSense

Gun jezelf rust, in je lijf en je hoofd. Zo wordt je hele leven makkelijker. Je presteert beter op je werk en ben je actiever wanneer je thuis komt. Met een behandeling van 30 minuten, kun je er weer weken fris tegen aan.