Meridiaan massage

Delen:

Vragen?

Wij zijn trots! Want vanaf heden kunnen wij namelijk weer een nieuwe massage aanbieden. Onze lieve collega Jolanda is namelijk geslaagd voor de meridiaanmassage. En jullie raden het al…deze moet je echt eens gaan ervaren! Waarom? Lees snel verder.

Wat zijn meridianen

Meridianen zijn energiebanen op en door je lichaam, hierdoor zijn de verschillende accupunten en organen met elkaar verbonden. Meridianen zijn een soort van netwerk van energiekanalen. Alle meridianen zijn symmetrisch aan beide kanten van jouw lichaam.(Met uitzondering van de Ren- en Du-meridianen omdat zij op de middellijn zitten ). Zij stimuleren de soepele stroom van de levensenergie. ( Ook wel Qi genoemd in de Chinese massage). Elk orgaan in jouw lichaam heeft een eigen meridiaan. 

Wat is het doel van de massage?

Als er een verstoring zit in 1 van de meridianen verstoord dit dus de energiebanen en toevoer. Dit resultaat in een verminderde doorstroming van jouw energie. Dit kan zich op allerlei manieren uiten. Denk aan lichamelijke klachten maar ook geestelijke klachten kunnen voorkomen. Het doel van de massage is dus om deze energiebanen en jouw netwerk van energiekanalen weer te optimaliseren.

Hoe gaat dat in zijn werk? 

Met behulp van vingers, duimen en handpalmen wordt er lichte tot wat zwaardere druk op de meridianen in het lichaam uitgeoefend. Hiermee wordt geblokkeerde energie (Qi )opnieuw in beweging gebracht. Deze doorstroming van Qi heft klachten op of vermindert deze. Bovendien  bevordert het in het algemeen de vitaliteit en gezondheid.

Zien we jou snel? 

Want Jolanda staat te popelen deze nieuwe massagetechniek toe te passen. En zelfs al jij het gevoel hebt geen klachten te hebben is het een heerlijke massage om te ervaren. Ieder mens heeft op zijn tijd baat bij een massage die ervoor zorgt dat jouw energie weer lekker stroomt.  

Mosense

Make sense, MoSense

Gun jezelf rust, in je lijf en je hoofd. Zo wordt je hele leven makkelijker. Je presteert beter op je werk en ben je actiever wanneer je thuis komt. Met een behandeling van 30 minuten, kun je er weer weken fris tegen aan.