Aromatherapie

MoSense, House of Wellbeing

Maak voor 1 maart een afspraak en ontvang 20% korting!

45 minuten van €50,- NU €40,-

Aromatherapie

Tijdens de massage maken we gebruik van aromatische en natuurzuivere etherische oliën, speciaal samengesteld voor zwangere vrouwen. Deze oliën hebben niet alleen een heilzame werking, maar voorzien je huid ook van voedingsstoffen, ontspannen je spieren en zorgen ervoor dat je even helemaal tot rust komt. Uiteraard zijn alle basisbestanddelen zorgvuldig getest en is de geur ervan subtiel en optimaal afgestemd op de zeer gevoelige reukzin die voor zoveel zwangeren kenmerkend is.

Makes sense?

Mail ons of bel met Esther 06 12 24 05 37 of Monique 06 53 38 38 82 voor een vrijblijvende kennismaking in onze praktijk in Geldrop (Omgeving Eindhoven). Want we weten als geen ander, dat vooral ook de spreekwoordelijke klik belangrijk is.

Make sense, MoSense

Gun jezelf rust, in je lijf en je hoofd. Zo wordt je hele leven makkelijker. Je presteert beter op je werk en ben je actiever wanneer je thuis komt. Met een behandeling van 30 minuten, kun je er weer weken fris tegen aan.

Afspraak maken

Online, gemakkelijk en snel

Tarieven massage

Aanvullend verzekerd?

Bekijk wat er voor jou vergoed kan worden:

Sportmassage

Bindweefselmassage

“Een massage is geen cadeautje voor jezelf, maar een must om je lichaam gezond en sterk te houden. Als je goed voor jezelf zorgt, hoort dit er gewoon bij. En zeker in deze drukke tijden moeten we zuinig zijn op ons lichaam. Daarom wil MoSense dat massages net zo vanzelfsprekend worden als een bezoek aan de tandarts bijvoorbeeld. Alleen dan leuker!”

Een afspraak afmelden

Meld minimaal 24 uur van te voren uw afspraak af!