Zwangerschapsmassage

MoSense, House of Wellbeing

Zwangerschapsmassage in Eindhoven en Heeze: Verwenning voor jou en je baby

Er is niets zo bijzonder als het moment waarop je ontdekt dat je zwanger bent. Het is een tijd vol verwachting en opwinding, maar het kan ook gepaard gaan met enkele uitdagingen, zoals slecht slapen, bekken- en rugpijn. Gelukkig is er een oplossing die niet alleen verlichting biedt, maar ook zorgt voor een gezonde en fitte zwangerschap: zwangerschapsmassage, beschikbaar in de regio Eindhoven. Deze massage is niet alleen gericht op het verlichten van fysieke klachten, maar biedt ook een welverdiend moment van ontspanning in de drukte van het dagelijks leven.

Welkom in onze praktijk in Heeze

Bij onze praktijk in Heeze, nabij Eindhoven, heten we zwangere vrouwen van harte welkom. Je kunt al voor een zwangerschapsmassage terecht zodra je weet dat je in verwachting bent, maar het is vaak nog effectiever om te wachten tot je wat verder in je zwangerschap bent, bijvoorbeeld vanaf de vierde maand. Onze praktijk is uitgerust met een speciaal massagekussen voor zwangere vrouwen, zodat je na lange tijd weer comfortabel op je buik kunt liggen tijdens de massage.

Waarom zwangerschapsmassage?

Tijdens de zwangerschap ondergaat je lichaam ingrijpende veranderingen. Je krijgt een groeiende buik en hormonen gieren door je lichaam. Maar daarnaast veranderen ook je spieren, weefsels en bloedvaten. Deze veranderingen gaan vaak gepaard met klachten zoals nek-, rug- en bekkenpijn, vermoeide benen en slaapproblemen.

Zwangerschapsmassage is een effectieve manier om deze klachten te behandelen. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat zwangerschapsmassage een positief effect heeft op het verbeteren van de nachtrust, het verminderen van rugpijn en het verminderen van stress. Zelfs als je geen specifieke klachten hebt, kan een zwangerschapsmassage je algehele welzijn verbeteren. Het heeft een ontspannende werking, versterkt je lichaam en kan bijdragen aan een optimale voorbereiding op de bevalling. Bovendien is het altijd fijn om even een moment voor jezelf te nemen tijdens deze bijzondere periode in je leven.

Effectieve behandeling van zwangerschapsklachten

Zwangerschapsmassage kan een breed scala aan klachten effectief behandelen, waaronder:

  1. Rugklachten: De toename van gewicht en veranderingen in de lichaamshouding tijdens de zwangerschap kunnen leiden tot rugklachten. Zwangerschapsmassage kan verlichting bieden.

  2. Nek- en Schouderklachten: Hormonale veranderingen en extra stress op de nek- en schouderspieren kunnen leiden tot spanning en pijn. Een massage kan deze klachten verminderen.

  3. Bekkenpijn: Bekkenpijn is een veelvoorkomende klacht tijdens de zwangerschap. Zwangerschapsmassage kan helpen de spieren en gewrichten te ontspannen.

  4. Beenkrampen: Zwangere vrouwen ervaren vaak krampen in de benen. Massage kan helpen om de circulatie te verbeteren en deze krampen te verminderen.

  5. Vocht in je Benen: Het vasthouden van vocht is een bekend zwangerschapsprobleem. Massage kan de vochtafvoer bevorderen.

  6. Hoofdpijn: Hormonale schommelingen kunnen leiden tot hoofdpijn. Ontspanningsmassage kan helpen om deze hoofdpijn te verlichten.

  7. Slechte Nachtrust: Veel zwangere vrouwen hebben moeite met slapen. Zwangerschapsmassage is bewezen effectief om de slaap te verbeteren.

  8. Stress: Zwangerschap kan stress met zich meebrengen. Een ontspannende massage kan bijdragen aan het verminderen van stress en angstgevoelens.

Maak een afspraak voor zwangerschapsmassage in de regio Eindhoven en Heeze

Kies voor de beste zorg voor jou en je baby tijdens deze bijzondere periode in je leven. Maak vandaag nog een afspraak voor een zwangerschapsmassage in de regio Eindhoven en Heeze. Neem contact met ons op via e-mail of bel Monique op 06 53 38 38 82 voor een vrijblijvende kennismaking in onze praktijk in Heeze. Je kunt ook eenvoudig online een afspraak maken. We staan klaar om je te helpen genieten van een gezonde en ontspannen zwangerschap. Vergeet niet om bij je verzekeraar te informeren of je recht hebt op een vergoeding voor deze behandeling onder Natuur Gerichte Geneeskunde. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de terugbetaling van deze behandeling, dus controleer dit zelf bij je verzekeraar. Gun jezelf de rust en verlichting die je verdient tijdens deze speciale periode.

Make sense, MoSense

Gun jezelf rust, in je lijf en je hoofd. Zo wordt je hele leven makkelijker. Je presteert beter op je werk en ben je actiever wanneer je thuis komt. Met een behandeling van 30 minuten, kun je er weer weken fris tegen aan.

Afspraak maken

Online, gemakkelijk en snel

Tarieven massage

Aanvullend verzekerd?

Bekijk wat er voor jou vergoed kan worden:

Sportmassage

Bindweefselmassage

“Een massage is geen cadeautje voor jezelf, maar een must om je lichaam gezond en sterk te houden. Als je goed voor jezelf zorgt, hoort dit er gewoon bij. En zeker in deze drukke tijden moeten we zuinig zijn op ons lichaam. Daarom wil MoSense dat massages net zo vanzelfsprekend worden als een bezoek aan de tandarts bijvoorbeeld. Alleen dan leuker!”

Een afspraak afmelden

Meld minimaal 24 uur van te voren uw afspraak af!