Zwangerschapsmassage

MoSense, House of Wellbeing

Zwangerschapsmassage Eindhoven en Heeze

Je bent zwanger… wat een heerlijk nieuws en natuurlijk van harte gefeliciteerd. Er breekt een leuke en spannende tijd aan en klachten als slecht slapen, bekken- en rugpijn kun je daar helemaal niet bij gebruiken. Het goede nieuws: dat hoeft ook niet! Dankzij zwangerschapsmassage (regio Eindhoven) kun je klachten voorkomen en ga je fitter richting je bevalling. Bovendien is het natuurlijk heerlijk om even een moment voor jezelf te nemen en lekker te ontspannen; je hebt het immers al druk genoeg.

Onze praktijk

We heten je van harte welkom in onze praktijk in Heeze, nabij Eindhoven. Dat kan al vanaf het moment dat je weet dat je in verwachting bent, maar het is slimmer om te wachten totdat je wat verder in je zwangerschap bent. Ongeveer vanaf de vierde maand kun je de versterkende en verkwikkende werking van de massage namelijk nog beter gebruiken. We beschikken overigens over een speciale massagekussen voor zwangere vrouwen, waarbij je na lange tijd weer eens heerlijk op je buik kunt liggen.

Waarom zwangerschapsmassage

Tijdens je zwangerschap verandert er veel in je lichaam. Natuurlijk krijg je een dikkere buik en gieren de hormonen door je lijf. Maar ook je spieren, weefsel en bloedvaten veranderen. Dat gaat vaak gepaard met klachten als nek-, rug- en bekkenpijn, vermoeide benen en slecht slapen. Dankzij zwangerschapsmassage kunnen deze klachten vaak met succes behandeld worden. Het is zelfs wetenschappelijk bewezen dat zwangerschapsmassage een positief effect heeft op de nachtrust en het verminderen van rugpijn en stress. Ook als je trouwens geen specifieke klachten hebt, is een zwangerschapsmassage goed voor je. Het werkt ontspannend, versterkt je lichaam en kan bijdragen aan een goede voorbereiding op de bevalling. En het is natuurlijk altijd lekker om even een moment voor jezelf te nemen.

Zwangerschapsmassage werkt

De volgende klachten kunnen vaak met succes behandeld worden:

  • rugklachten
  • nek- en schouderklachten
  • bekkenpijn
  • beenkrampen
  • vocht in je benen
  • hoofdpijn
  • slechte nachtrust
  • stress

Make sense?

Kom langs voor een zwangerschapsmassage in regio Eindhoven

Mail ons of bel Monique 06 53 38 38 82 voor een vrijblijvende kennismaking in onze praktijk in Heeze (Omgeving Eindhoven). Of maak online een afspraak. Want we weten als geen ander, dat vooral ook de spreekwoordelijke klik belangrijk is. U kunt ook met een aanvullende verzekering deze behandeling inzetten, dan boekt u Natuur Gerichte Geneeskunde en bij de opmerking vermelden dat voor een zwangerschap massage komt. (controleer dit zelf altijd goed bij uw verzekeraar, wij zijn niet verantwoordelijk voor uw terug gave van deze behandeling)

Make sense, MoSense

Gun jezelf rust, in je lijf en je hoofd. Zo wordt je hele leven makkelijker. Je presteert beter op je werk en ben je actiever wanneer je thuis komt. Met een behandeling van 30 minuten, kun je er weer weken fris tegen aan.

Afspraak maken

Online, gemakkelijk en snel

Tarieven massage

Aanvullend verzekerd?

Bekijk wat er voor jou vergoed kan worden:

Sportmassage

Bindweefselmassage

“Een massage is geen cadeautje voor jezelf, maar een must om je lichaam gezond en sterk te houden. Als je goed voor jezelf zorgt, hoort dit er gewoon bij. En zeker in deze drukke tijden moeten we zuinig zijn op ons lichaam. Daarom wil MoSense dat massages net zo vanzelfsprekend worden als een bezoek aan de tandarts bijvoorbeeld. Alleen dan leuker!”

Een afspraak afmelden

Meld minimaal 24 uur van te voren uw afspraak af!