Voetmassage

MoSense, House of Wellbeing

Voetmassage Eindhoven & Heeze

Een voetmassage Eindhoven is geschikt voor mensen die last hebben van vermoeidheid, slapeloosheid, stress en spanning. Voetreflexmassage (voetmassage) werd 3000 jaar geleden al toegepast in oa. Egypte, China en India.

Daar hebben ze ontdekt dat als je bepaalde punten in de voet aanraakt, dit merkbaar is in het lichaam, en een positief effect kan hebben op onder andere de organen. 

Je linker hersenhelft coördineert de rechtervoet en de rechter hersenhelft coördineert de linkervoet.

Elke voet staat symbool voor bepaalde kenmerken: 

  • Linkervoet:  Constitutie, vrouwelijke eigenschappen, gevoel, onderbewustzijn, yin
  • Rechtervoet: Conditie, mannelijke eigenschappen, verstand, bewustzijn, yang.

Elk orgaan/lichaamsdeel heeft een eigen plek op de voet. Dit zijn de zogenoemde reflexzones.

Verminder klachten en breng je lichaam in balans met een voetmassage (regio) Eindhoven

Als iemand klachten heeft is dit vaak in de voet terug te vinden (gevoeligheid/pijn), maar ook als iemand geen klachten heeft kan de masseur soms toch zgn. kristallen in de voet voelen die het gevolg zijn van een gestoorde balans.

Door aanraking van de voeten wordt eigenlijk het hele lichaam aangeraakt en ervaart men na afloop vaak een gevoel van totale ontspanning. Vastzittende levensprocessen worden weer in beweging gebracht, doorbloeding verbetert, afvalstoffen worden afgevoerd.  Klachten kunnen verminderen en het lichaam komt weer in balans. De massage kan ook een positieve invloed hebben op de spijsvertering, lymfe en  spieren.

Het belangrijkste dat je wilt bereiken met deze voetreflex- en onderbeen massage is dus het brengen van balans en ontspanning in het hele lichaam door aandacht, rust, contact en beïnvloeding van orgaansystemen door het geven van prikkels.

De massage is heel geschikt bij mensen die last hebben van vermoeidheid, slapeloosheid, stress en spanning,  of niet lekker in hun vel zitten.

Maar ook om gewoon even helemaal willen ontspannen en tot rust komen door het loslaten van emoties en spanningen.

Voetmassage Eindhoven & Heeze: Over de behandeling

  • Duur:  Ca. 45 minuten, inclusief installeren client en reinigen van de voeten met bijv. warm water.
  • Eventueel uit te breiden naar 60 minuten met bijv. voetscrub en extra grepen.
  • Let op:  Dit is een voetmassage en is niet vergelijkbaar met voetreflextherapie !

Benieuwd naar de kosten? Bekijk onze tarieven.

Makes sense?

Mail ons of bel 06 53 38 38 82 voor een vrijblijvende kennismaking in onze praktijk in Heeze (Omgeving Eindhoven). Want we weten als geen ander, dat vooral ook de spreekwoordelijke klik belangrijk is.

Make sense, MoSense

Gun jezelf rust, in je lijf en je hoofd. Zo wordt je hele leven makkelijker. Je presteert beter op je werk en ben je actiever wanneer je thuis komt. Met een behandeling van 30 minuten, kun je er weer weken fris tegen aan.

Afspraak maken

Online, gemakkelijk en snel

Tarieven massage

Aanvullend verzekerd?

Bekijk wat er voor jou vergoed kan worden:

Sportmassage

Bindweefselmassage

“Een massage is geen cadeautje voor jezelf, maar een must om je lichaam gezond en sterk te houden. Als je goed voor jezelf zorgt, hoort dit er gewoon bij. En zeker in deze drukke tijden moeten we zuinig zijn op ons lichaam. Daarom wil MoSense dat massages net zo vanzelfsprekend worden als een bezoek aan de tandarts bijvoorbeeld. Alleen dan leuker!”

Een afspraak afmelden

Meld minimaal 24 uur van te voren uw afspraak af!