Soorten sportmassages

MoSense, House of Wellbeing

Pre-activiteitsmassage

Een massage voorafgaand aan de sportbeoefening, met als doel de kans op blessures te verkleinen.

Interactiviteitmassage

Een massage tijdens een rustpauze (bv. gedurende een blessure of tussen twee wedstrijden in). Dit kan als doel hebben plaatselijke vermoeidheid te bestrijden en kramp te voorkomen.

Post-activiteitsmassage

Een massage na een training of wedstrijd, met als doel het lichaam snel te laten herstellen. De werking is te vergelijken met een coolingdown.

Passiviteitsmassage

Een passiviteitsmassage wordt gegeven als (tijdelijk) niet aan sport wordt gedaan en zorgt ervoor dat de algehele conditie van het lichaam in stand gehouden of bevorderd wordt.

Make sense, MoSense

Gun jezelf rust, in je lijf en je hoofd. Zo wordt je hele leven makkelijker. Je presteert beter op je werk en ben je actiever wanneer je thuis komt. Met een behandeling van 30 minuten, kun je er weer weken fris tegen aan.

Afspraak maken

Online, gemakkelijk en snel

Tarieven massage

Aanvullend verzekerd?

Bekijk wat er voor jou vergoed kan worden:

Sportmassage

Bindweefselmassage

“Een massage is geen cadeautje voor jezelf, maar een must om je lichaam gezond en sterk te houden. Als je goed voor jezelf zorgt, hoort dit er gewoon bij. En zeker in deze drukke tijden moeten we zuinig zijn op ons lichaam. Daarom wil MoSense dat massages net zo vanzelfsprekend worden als een bezoek aan de tandarts bijvoorbeeld. Alleen dan leuker!”

Een afspraak afmelden

Meld minimaal 24 uur van te voren uw afspraak af!