Ontspanningsmassage

MoSense, House of Wellbeing

Ontspanningsmassage in de regio Eindhoven & Heeze: Jouw weg naar innerlijke rust en fysieke ontspanning

In een wereld die voortdurend in beweging is en waarin we vaak het gevoel hebben dat we altijd maar haast hebben, is het essentieel om af en toe een stap terug te doen en te ontspannen. Onze ontspanningsmassage, beschikbaar in de regio Eindhoven en Heeze, biedt de perfecte gelegenheid om even te ontsnappen aan de dagelijkse hectiek en jezelf te verwennen met een welverdiend rustmoment. Of je nu worstelt met een druk leven, langdurig zitten en weinig beweging, of gewoon op zoek bent naar een manier om te genieten van pure ontspanning, een ontspanningsmassage kan wonderen verrichten voor zowel je lichaam als geest.

Wat is een ontspanningsmassage?

De naam zegt het eigenlijk al: een ontspanningsmassage is ontworpen om je te helpen ontspannen en tot rust te komen. Tijdens deze zachte en kalmerende massage worden voornamelijk de rug, nek en schouders behandeld. Dit zorgt voor een verlichting van spanning in de spieren, pezen en gewrichten, en verbetert de bloedsomloop. Het kan spanningsgerelateerde klachten verminderen, zoals hoofdpijn en pijnlijke schouders. Bovendien draagt regelmatige ontspanningsmassage bij aan het voorkomen van stress en houdt het zowel je lichaam als geest in topconditie.

Voor wie is een ontspanningsmassage?

Een ontspanningsmassage is voor iedereen die zichzelf op de juiste manier wil verzorgen en welzijn wil bevorderen. Het kan echter vooral gunstig zijn voor mensen die te maken hebben met:

 1. Algehele Lichaamsbeleving: Als je wilt werken aan een betere connectie tussen je lichaam en geest, kan ontspanningsmassage je hierbij helpen.

 2. Autonome Zenuwstelsel en Hormoonhuishouding: Ontspanningsmassage kan een positieve invloed hebben op het autonome zenuwstelsel en de hormoonbalans, wat leidt tot meer innerlijke balans en welzijn.

 3. Burn-out Verschijnselen: Mensen die worstelen met burn-outverschijnselen kunnen profiteren van de kalmerende effecten van ontspanningsmassage.

 4. Chronische Vermoeidheid: Als je te kampen hebt met aanhoudende vermoeidheid, kan een ontspanningsmassage je energielevels herstellen.

 5. Circulatieproblemen: Ontspanningsmassage verbetert de bloedcirculatie, wat gunstig is voor mensen met circulatieproblemen.

 6. Hoofdpijn, Nekpijn, Rugpijn en Schouderpijn: Deze veelvoorkomende klachten kunnen verlicht worden door middel van een ontspanningsmassage.

 7. Spierspanning: Als je last hebt van spierspanning als gevolg van stress of langdurig zitten, kan een massage verlichting bieden.

 8. Spijsverteringsproblemen: Hoewel een ontspanningsmassage geen directe behandeling is voor spijsverteringsproblemen, kan het de algehele ontspanning bevorderen, wat positieve effecten kan hebben op het spijsverteringsstelsel.

 9. Stress in het Algemeen: Iedereen ervaart stress in zijn leven. Ontspanningsmassage kan een krachtig hulpmiddel zijn om stress te verminderen en het algehele welzijn te verbeteren.

Algemene doelen van ontspanningsmassage

Bij een ontspanningsmassage kunnen verschillende doelen worden nagestreefd, waaronder:

 1. Algehele of Lokale Ontspanning: Ontspanningsmassage is gericht op het bevorderen van zowel algehele als lokale ontspanning, afhankelijk van je behoeften.

 2. Bestrijden van Spierverhardingen, Spierpijn en Spierkramp: De zachte massagetechnieken kunnen spierproblemen verlichten en spanning verminderen.

 3. Bestrijden van Vermoeidheid en Spanningen (Stress): Ontspanningsmassage is een uitstekende manier om vermoeidheid en stress te bestrijden, waardoor je je energieker en meer ontspannen voelt.

 4. Bevordering van de Afvoer van Vocht en Afvalstoffen: Door de massage worden vocht en afvalstoffen efficiënter afgevoerd, wat bijdraagt aan een gezonder lichaam.

 5. Bevordering van de Bloedcirculatie: Een verbeterde bloedcirculatie is gunstig voor de algehele gezondheid en het welzijn van het lichaam.

Ontspanningsmassage met three kings oil massage olie

Bij MoSense maken we gebruik van Three Kings Oil Massage Olie, een natuurlijke olie die verrijkt is met essentiële oliën. Deze olie bevat echt goud, wat de massage-ervaring nog luxueuzer maakt. Het goud draagt bij aan de ontspanning en het welzijn van zowel lichaam als geest, waardoor je kunt genieten van een unieke en revitaliserende massage-ervaring.

Kom langs voor een massage in de regio Eindhoven en Heeze

Verwen jezelf met een moment van pure ontspanning en verlichting van verkrampte spieren. Kies voor een ontspanningsmassage in de regio Eindhoven en Heeze. Maak direct een afspraak bij MoSense in Heeze en geef jezelf de kans om te ontsnappen aan de stress en spanningen van het dagelijkse leven. Bij MoSense geloven we in de kracht van ontspanning en welzijn, en we staan klaar om je te helpen een balans te vinden tussen lichaam en geest. Investeer in jezelf en maak vandaag nog een afspraak voor een ontspanningsmassage die je leven positief zal veranderen.

Make sense, MoSense

Gun jezelf rust, in je lijf en je hoofd. Zo wordt je hele leven makkelijker. Je presteert beter op je werk en ben je actiever wanneer je thuis komt. Met een behandeling van 30 minuten, kun je er weer weken fris tegen aan.

Afspraak maken

Online, gemakkelijk en snel

Tarieven massage

Aanvullend verzekerd?

Bekijk wat er voor jou vergoed kan worden:

Sportmassage

Bindweefselmassage

“Een massage is geen cadeautje voor jezelf, maar een must om je lichaam gezond en sterk te houden. Als je goed voor jezelf zorgt, hoort dit er gewoon bij. En zeker in deze drukke tijden moeten we zuinig zijn op ons lichaam. Daarom wil MoSense dat massages net zo vanzelfsprekend worden als een bezoek aan de tandarts bijvoorbeeld. Alleen dan leuker!”

Een afspraak afmelden

Meld minimaal 24 uur van te voren uw afspraak af!