Hoofd- en gezichtsmassage

MoSense, House of Wellbeing

Hoofd- en gezichtsmassage

Jouw hoofd is het centrum van je zenuwstelsel. Door spanningen of stress kan het gebied rondom je hoofd, nek en schouders stram, gespannen en pijnlijk aanvoelen. Jouw hoofd en schouders zijn belangrijke energiecentra. Als zich hier een blokkade opdoet kan dat behoorlijk in de weg zitten. Dit heeft o.a. invloed op je gemoedstoestand maar kan er ook voor zorgen dat jij minder geconcentreerd bent. Ben jij veel bezig in je hoofd of ervaar jij druk en stress van buitenaf kom dan eens langs voor een doeltreffende en ontspannen hoofdmassage.

Wat gebeurt er tijdens een hoofdmassage?

Een hoofdmassage richt zich op jouw hoofd. Maar ook jouw nek en schouders krijgen aandacht. Door middel van stevige en zachte massagebewegingen heffen wij blokkades en spanningen op. Een hoofdmassage is erop gericht jouw zenuwstelsel tot rust te laten komen. Spanningen te verminderen en de doorbloeding te stimuleren. Omdat het gebied rondom jouw hoofd grote invloed heeft op de ervaring van stress en spanning worden ook je nek, schouders en gezicht meegenomen in deze ontspannende massage. Er wordt gebruik gemaakt van een milde, verzorgende olie.

De voordelen van een mosense hoofdmassage

De voornaamste is wel dat jij even lekker bij ons tot rust komt. Nog meer voordelen van een hoofdmassage zijn:

  • Het verbeterd de toevoer van zuurstof naar jouw hersenen
  • Ontspant jouw zenuwstelsel en neemt het vermoeide gevoel weg
  • Heeft invloed op je afvalstoffenverwerking
  • Stimuleert je haargroei
  • Remt onrustige gedachte in jouw hoofd af
  • Verbetert jouw concentratie
  • Verlicht hoofdpijnklachten
  • Ontspant de spieren
  • Zorgt voor een goede nachtrust

Voor wie is deze massage geschikt?

Eigenlijk is een hoofdmassage voor iedereen een goed idee. Maar ervaar jij in je dagelijks leven veel stress, voel jij continu veel spierspanning of zelfs pijnlijke klachten rondom jouw nek en schouders dan is deze massage zeker aan te raden. Heb jij veel last van hoofdpijn, migraine kom dan ook zeker eens bij ons op tafel liggen.

Boek nu!

Kan jij niet wachten eens te ervaren wat een hoofd, nek, schouder en gezichtsmassage voor jou kan doen? Neem dan contact op met onderstaand nummer of reserveer jouw afspraak online via deze link Mosense. Mosense: 06-2131658

Make sense, MoSense

Gun jezelf rust, in je lijf en je hoofd. Zo wordt je hele leven makkelijker. Je presteert beter op je werk en ben je actiever wanneer je thuis komt. Met een behandeling van 30 minuten, kun je er weer weken fris tegen aan.

Afspraak maken

Online, gemakkelijk en snel

Tarieven massage

Aanvullend verzekerd?

Bekijk wat er voor jou vergoed kan worden:

Sportmassage

Bindweefselmassage

“Een massage is geen cadeautje voor jezelf, maar een must om je lichaam gezond en sterk te houden. Als je goed voor jezelf zorgt, hoort dit er gewoon bij. En zeker in deze drukke tijden moeten we zuinig zijn op ons lichaam. Daarom wil MoSense dat massages net zo vanzelfsprekend worden als een bezoek aan de tandarts bijvoorbeeld. Alleen dan leuker!”

Een afspraak afmelden

Meld minimaal 24 uur van te voren uw afspraak af!