Duo massage

MoSense, House of Wellbeing

Duo massage Heeze en Eindhoven: genieten voor twee!

Wat is er nou fijner dan een heerlijk ontspannende massage? Juist ja, diezelfde massage samen met iemand die je lief is. Of dat nu je grote liefde is, of je moeder, dochter of die vriend of vriendin die je al veel te lang niet meer gezien en gesproken hebt. Boek een Duo massage en geniet van een ultiem feel-good moment voor twee! Zoals de naam Duo massage al zegt, worden tijdens deze massage twee personen tegelijkertijd gemasseerd in dezelfde ruimte. Zo breng je heerlijk ontspannend samen tijd door, en kun je ook nog even lekker bijkletsen. Iets wat in deze stressvolle tijd met overvolle agenda’s vaak geen overbodige luxe is.

Even helemaal niks

De ontspannende Duo massage houdt niet alleen je sociale contacten in topconditie, maar ook je lichaam en geest. Tijdens de massage behandelen we vooral de rug, de nek en de schouders, wat zorgt voor soepelere spieren, pezen en gewrichten. Ook de bloedsomloop verbetert en eventuele spanningsklachten nemen af, net als dat uitgebluste gevoel. Zo kun je er na een Duo massage weer met frisse zin volop tegenaan!

Geef een duo massage cadeau

Is je moeder, beste vriend, vriendin of de liefde van je leven jarig, Of heb je een vriendin die zwanger is of jullie zijn beiden zwanger… En ben je wel klaar met het geven van bosjes bloemen en flessen wijn? Een feel-good moment in de vorm van een Duo massage valt zeker in de smaak. En, je hebt er zelf ook nog wat aan, dus een echte win-win.

[line]

Geef een duo massage cadeau

Bel ons dan op nummer: 06 21 31 65 84 of stuur een berichtje via WhatsApp. Helaas kun je de Duomassage niet online boeken. We hebben per slot van rekening maar liefst twee professionals nodig om jullie heerlijk in de watten te leggen..

We vragen deze duo massage vooraf te betalen om zo het ontspannen momentje na de massage vast te kunnen houden.

Make sense, MoSense

Gun jezelf rust, in je lijf en je hoofd. Zo wordt je hele leven makkelijker. Je presteert beter op je werk en ben je actiever wanneer je thuis komt. Met een behandeling van 30 minuten, kun je er weer weken fris tegen aan.

Afspraak maken

Online, gemakkelijk en snel

Tarieven massage

Aanvullend verzekerd?

Bekijk wat er voor jou vergoed kan worden:

Sportmassage

Bindweefselmassage

“Een massage is geen cadeautje voor jezelf, maar een must om je lichaam gezond en sterk te houden. Als je goed voor jezelf zorgt, hoort dit er gewoon bij. En zeker in deze drukke tijden moeten we zuinig zijn op ons lichaam. Daarom wil MoSense dat massages net zo vanzelfsprekend worden als een bezoek aan de tandarts bijvoorbeeld. Alleen dan leuker!”

Een afspraak afmelden

Meld minimaal 24 uur van te voren uw afspraak af!