Deep oscillation®

MoSense, House of Wellbeing

Deep oscillation®  Eindhoven & Heeze

De huid is niet alleen ons grootste orgaan, maar ook een van de belangrijkste. Het bevat de tast- en pijnzintuigen en beschermt je lichaam tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Omdat de huid zo gevoelig en sterk is, is het lastig om diep in de huid door te dringen. Klachten als (lymf)oedeem en lipoedeem waren daardoor in het verleden vaak moeilijk en pijnloos te behandelen, evenals brandwonden en littekens. De Deep oscillation®-technologie brengt daar verandering in.

Wat is deep oscillation®?

Deep oscillation® is een internationaal gepatenteerde, bewezen technologie die werkt met zogenaamde ‘dieptetrillingen’. Deze worden opgewekt door een magnetisch veld en zodoende kan diep doorgedrongen worden in de huid, het bindweefsel, onderhuids vetweefsel, spieren, bloed- en lymfevaten. De trillingen activeren de lichaamseigen trillingen en stimuleren zo de celfuncties. Daardoor wordt bijvoorbeeld overtollig vocht beter afgevoerd worden en worden verhardingen zoals fibrose en littekens zachter. Bovendien vermindert door de spanningsverandering de pijn en wordt de mobiliteit verbeterd. De behandeling is overigens volledig pijnloos en creëert zelfs een aangename trilling.

Voor wie is deep oscillation®?

De toepassingen van Deep oscillation® zijn eindeloos. Denk daarbij aan de behandeling van (lymf)oedeem, hematomen, littekens en zelfs brandwonden. Omdat Deep oscillation® bovendien een pijndempend effect heeft, wordt het ook vaak toegepast na operaties. Enerzijds om de pijn te verlichten, anderzijds om het natuurlijke genezingsproces van de huid te versnellen. Dit geldt overigens ook voor een snellere wondgenezing bij (brand)wonden. Tot slot biedt Deep oscillation® een belangrijke meerwaarde voor mensen met chronische pijn, een posttraumatische aandoening, maar ook sporters, omdat het direct zorgt voor spierontspanning en weefselherstel.

Deep oscillation® werkt

Deep oscillation® kan toegepast worden toegepast bij:

 • fibrose
 • hematoomvermindering (bloed gevulde zwelling, kneuzing)
 • oedeemvermindering (vocht-eiwit gevulde zwelling)
 • pijnvermindering
 • postoperatief bij pijn en het voorkomen van overmatig littekenweefsel
 • spier- en/of weefselontspanning
 • verbeteren weefselkwaliteit
 • versoepeling van littekens
 • wondheling

Bovendien zorgt Deep oscillation® voor het verbeteren van de mobiliteit en heef de technochologie een ontstekingsremmende werking.

Contra-indicaties

Er mag niet behandeld worden bij:

 • elektromagnetische implantaten (zoals een pacemaker of ICD)
 • ijzerhoudende implantaten (Fe)
 • overgevoeligheid voor elektrostatische velden.
 • trombose
 • zwangerschap

Makes sense?

Mail ons of bel 06 53 38 38 82 voor een vrijblijvende kennismaking in onze praktijk in Heeze (Omgeving Eindhoven). Want we weten als geen ander, dat vooral ook de spreekwoordelijke klik belangrijk is.

Make sense, MoSense

Gun jezelf rust, in je lijf en je hoofd. Zo wordt je hele leven makkelijker. Je presteert beter op je werk en ben je actiever wanneer je thuis komt. Met een behandeling van 30 minuten, kun je er weer weken fris tegen aan.

Afspraak maken

Online, gemakkelijk en snel

Tarieven massage

Aanvullend verzekerd?

Bekijk wat er voor jou vergoed kan worden:

Sportmassage

Bindweefselmassage

“Een massage is geen cadeautje voor jezelf, maar een must om je lichaam gezond en sterk te houden. Als je goed voor jezelf zorgt, hoort dit er gewoon bij. En zeker in deze drukke tijden moeten we zuinig zijn op ons lichaam. Daarom wil MoSense dat massages net zo vanzelfsprekend worden als een bezoek aan de tandarts bijvoorbeeld. Alleen dan leuker!”

Een afspraak afmelden

Meld minimaal 24 uur van te voren uw afspraak af!