Cadeaubon

MoSense, House of Wellbeing

Massage cadeaubon Eindhoven & Heeze

Geef een massage cadeau

Zoek je een origineel cadeau of weet je niet meer wat je moet geven? Hoe leuk is het dan om een massage bon te schenken. Voor iedereen geschikt: kinderen, pubers, volwassenen, en opa’s en oma’s , kortom voor alle leeftijden. Geef een massage cadeaubon Eindhoven!

En wat is het een bijzonder cadeau  om dit aan jouw werknemers te geven, als blijk van waardering van inzet en verantwoordelijkheid. Hierdoor wordt het enthousiasme voor jouw bedrijf nóg groter. Dit wordt dubbel en dwars terug verdiend. 

Perfect zwangerschapscadeau

Ook als je een Babyshower hebt of een Gender reveal party: Geef een cadeaubon voor een baby-Yoga massage cursus.

Alles omvat, een cadeaubon van Mosense maakt iedereen gelukkig en blij!

Lees meer over onze zwangerschapsmassage 

Make Sense…. Mosense

Massage cadeaubon Eindhoven: Cadeaubon bestellen?  

Stuur een e-mail naar info@mosense.nl en wij sturen, na betaling, de cadeaubon digitaal naar jou toe. Zodat jij deze weer digitaal door kan sturen naar degene die dit leuke cadeau verdient of je komt deze ophalen in de praktijk. 

Bestel onze massage cadeaubon online

Gebruik de onderstaande tool om gemakkelijk een MoSense cadeaubon te bestellen: 

 

Make sense, MoSense

Gun jezelf rust, in je lijf en je hoofd. Zo wordt je hele leven makkelijker. Je presteert beter op je werk en ben je actiever wanneer je thuis komt. Met een behandeling van 30 minuten, kun je er weer weken fris tegen aan.

Afspraak maken

Online, gemakkelijk en snel

Tarieven massage

Aanvullend verzekerd?

Bekijk wat er voor jou vergoed kan worden:

Sportmassage

Bindweefselmassage

“Een massage is geen cadeautje voor jezelf, maar een must om je lichaam gezond en sterk te houden. Als je goed voor jezelf zorgt, hoort dit er gewoon bij. En zeker in deze drukke tijden moeten we zuinig zijn op ons lichaam. Daarom wil MoSense dat massages net zo vanzelfsprekend worden als een bezoek aan de tandarts bijvoorbeeld. Alleen dan leuker!”

Een afspraak afmelden

Meld minimaal 24 uur van te voren uw afspraak af!