Bedrijfsmassage

MoSense, House of Wellbeing

Bedrijfsmassage: neem de tijd voor actie en ontspanning ineen!

Wist u dat stress de oorzaak is van 1 op de 3 ziekmeldingen? Wist u dat een zieke werknemer u als werkgever gemiddeld 250 euro per dag kost? Het is dus de hoogste tijd om dit tegen te gaan en te zorgen dat alle werkgevers lekker in hun vel zitten. Juist op die plekken waar gepresteerd moet worden, is ook ontspanning nodig. Een massage biedt uitkomst.

Win-win situatie

Een massage verlaagt stress, versoepelt spieren en verhoogt concentratie. Zeker een goede reden om uw hardwerkende medewerkers de gelegenheid te geven, eens lekker gemasseerd te worden. Het mes snijdt echter aan twee kanten. Uw werknemers zullen immers niet alleen loyaler zijn, maar ook een stuk productiever. Dit uit zich veelal in dalend ziekteverzuim en bijbehorende kosten.

Hoe werkt het? 

Voor de duur van 4 uur komt er een professionele masseur stoelmassages van 20 minuten geven. Alle benodigdheden zoals handdoeken, olie en de massage stoel of tafel nemen wij zelf mee. Middels een inschrijfsysteem zullen uw werknemers in de gelegenheid gesteld worden zich aan te melden voor een massage.

Het enige wat we van U vragen is een ruimte waarin de masseur zijn werk kan doen.

  • Kosten: 60.00 euro per uur per masseur excl. btw
  • Kilometervergoeding 0.35 excl. btw
  • Minimaal 3 uur of in overleg.

Stoelmassage wordt door de Belastingdienst erkend als verzuimpreventie. De kosten voor stoelmassage vallen onder de categorie vrije verstrekkingen (vrijgesteld voor loonheffingen) en hoeven daarom niet in de Werkkostenregeling (WKR) te worden opgenomen. Verder is het zo, ondanks dat wij uw werknemers even lekker op tafel laten liggen, boeken en factureren wij onze massages onder de noemer stoelmassage. Goed voor uw werknemers zorgen kost u dus helemaal niets!

Investeren in ontspanning verdient zichzelf terug

Vormen uw medewerkers ook de kracht van uw bedrijf?  Neem dan contact op voor een vrijblijvende kennismaking op nummer: 06 53 38 38 82 

Mocht u gebruik maken van onze dienst, vergeet dan vooral niet om ook een massageafspraak in te (laten) plannen in uw eigen agenda. U loopt waarschijnlijk zelf het hardst van allemaal.

Make sense, MoSense

Gun jezelf rust, in je lijf en je hoofd. Zo wordt je hele leven makkelijker. Je presteert beter op je werk en ben je actiever wanneer je thuis komt. Met een behandeling van 30 minuten, kun je er weer weken fris tegen aan.

Afspraak maken

Online, gemakkelijk en snel

Tarieven massage

Aanvullend verzekerd?

Bekijk wat er voor jou vergoed kan worden:

Sportmassage

Bindweefselmassage

“Een massage is geen cadeautje voor jezelf, maar een must om je lichaam gezond en sterk te houden. Als je goed voor jezelf zorgt, hoort dit er gewoon bij. En zeker in deze drukke tijden moeten we zuinig zijn op ons lichaam. Daarom wil MoSense dat massages net zo vanzelfsprekend worden als een bezoek aan de tandarts bijvoorbeeld. Alleen dan leuker!”

Een afspraak afmelden

Meld minimaal 24 uur van te voren uw afspraak af!