Heb je last van een Tenniselleboog of Golfelleboog?

Delen:

Vragen?

De term Golfelleboog of Tenniselleboog is misleidend. Je hoeft helemaal niet te tennissen of te golfen om last van een Golf- of Tenniselleboog te krijgen. De pijn ontstaat vaak bij klussen of tijdens het uitvoeren van huishoudelijke taken.

Klachten

De klachten worden geleidelijk steeds erger. Als je dagelijks dezelfde bewegingen doet waarbij je de spieren van de onderarm moet aanspannen kun je last krijgen van een Golf- of Tenniselleboog. Een Tennis- of Golfelleboog geeft pijn aan de binnenkant van je elleboog. Het kan zijn dat je pijn uitstraalt naar je hand, maar dat hoeft niet.

Symptomen

• Je hebt pijn als je een krachtige vuist maakt
• Als je onderhands iets wilt optillen voel je de pijn
• Je hebt een stekende of zeurende pijn aan de binnenkant van je elleboog
• Je kunt last hebben van uitstralende pijn over de onderarm naar de handen
• Je kunt de klachten ook ervaren in rust
• Als je ’s morgens je elleboog strekt voelt dit gevoelig en stijf
• Je arm voelt de hele dag vermoeid

Vervelende pijn

De pijn is vervelend maar niet schadelijk. Daarom dat veel artsen adviseren om de natuur hun werk te laten doen. Gemiddeld duurt het 9 maanden voordat de pijnklachten dan over zijn. De behandeling bestaat uit het verminderen van de belastende handelingen.

Behandeling van een Tennis- of Golfelleboog met Deep Oscillation

Deep Oscillation is een behandelmethode waarbij elektrostatische impulsen diep doordringen in
• de huid
• het bindweefsel
• onderhuids vetweefsel
• spieren, bloed- en lymfevaten
De oscillatie activeert de lichaamseigen trilling en stimuleert celfuncties. Je stimuleert het lichaam om te herstellen.

Onze ervaring

lees het verhaal van Mevrouw van Riet:
“Al enkele maanden had ik last van mijn onderarm. Een vervelende stekende pijn die opkwam als ik bijvoorbeeld iets wilde optillen. Mijn huisarts vertelde dat ik een tennisarm had en dat deze klachten met rust na een aantal maanden zouden verdwijnen.
Omdat de ongemakken mij erg in de weg zaten ben ik op zoek gegaan naar een mogelijke behandeling en kwam uit bij massagepraktijk Mosense die een behandeling met de deep ossilation adviseerde.
Tijdens de behandeling wordt gebruik gemaakt van een apparaat dat over mijn arm werd gewreven. Precies op de gevoelige plek(ken). Het apparaat geeft hele kleine, lichte elektrische schokjes af maar dat doet absoluut geen pijn.
Na deze behandeling kreeg ik vaak nog een massage van mijn onderarm. Ik heb 5 behandelingen gehad bij Mosense en merkte dat na iedere behandeling de klachten verminderde.
Na 5 behandelingen was ik klachten vrij!”

! Aanbieding !

Om het jaar goed te beginnen hebben we een mooie aanbieding voor je. Heb je last van een Tenniselleboog of Golfelleboog en wil je snel van de pijn af. Profiteer dan van onze aanbieding. Alleen als je de eerste afspraak maakt in januari.
5 behandelingen van 20 minuten twv 137,50 nu voor maar 99 euro!
Daar ga je toch niet langer pijn voor lijden?
Bel ons of maak direct een afspraak!
tenniselleboog of Golfelleboog
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Make sense, MoSense

Gun jezelf rust, in je lijf en je hoofd. Zo wordt je hele leven makkelijker. Je presteert beter op je werk en ben je actiever wanneer je thuis komt. Met een behandeling van 30 minuten, kun je er weer weken fris tegen aan.