Last minute en wat er allemaal wel kan

Delen:

Vragen?

Gelukkig kon ik op de valreep nog net de laatste kadootjes binnen halen! Hoe zit dat met jouw? Inmiddels zijn we alweer een week op slot. En deze lockdown valt voor de meeste van ons ( nog ) zwaarder dan de eerste. Het komt door de tijd van het jaar. Want het was al een vreemde tijd, maar dat je met de feestdagen zo beperkt bent daar moeten we met zijn alle even op schakelen. Dat de dagen kort en donker zijn werkt ook niet echt mee. Wat we allemaal niet meer mogen weten we inmiddels wel,daarom staan we stil bij wat nog wel kan. 

Last minute

Behoor jij niet tot degenen die,net als ik op de valreep de kadootjes onder de boom kon leggen? Dan zit jij vast met je handen in je haar. Maar dat is helemaal niet nodig. Natuurlijk shop jij online. Grote vraag is of jouw presentje dan wel op tijd geleverd is? We geven je een slimme tip…Shop local. De meeste winkels hebben in no time een online winkeltje gecreëerd en deze hardwerkende winkeliers komen het vaak nog thuis brengen ook!  Ideaal want niet alleen jouw ‘met lege handen aan het kerstdiner’ probleem is opgelost op deze manier steun jij ook nog de lokale ondernemers. 

Een presentje om naar uit te zien

Een kadootje voor in de toekomst. Een verwenmoment als alles weer normaal is. Inmiddels wordt echt iedereen geraakt door deze pandemie. We hebben onze eigen zorgen en we leveren allemaal iets in. En jij kent vast ook iemand die wel wat ontspanning kan gebruiken.  Het mag nu even niet, maar wat je wel kan doen is nu een kadobon bij ons kopen. Deze wordt feestelijk verpakt,geeft je al direct het gevoel dat (als het wel weer mag) het echt even me-time is. Heerlijk toch dat jij of jouw ontvanger hier naar uit kan zien! 

Wat kan er allemaal nog meer

Vanochtend keek ik naar het weerbericht. De voorspellingen met kerst zijn zacht. Misschien konden we zelfs nog even een glimpje van de zon zien. En dat is fijn bericht. Want dat betekend dat jij, met jouw gezin een mooie kerstwandeling kunt gaan maken. Even  een break in het vele thuis zitten. Speel samen een spelletje. Een dekentje, warme chocomel en kerstkransjes all over. Welke kerstfilm kijken jullie? Geniet, dit jaar extra, van de mensen om je heen. Houd het klein en simpel. 

Het is ook gewoon een mooie gelegenheid om een stil te staan bij alles wat er wel is.

 

Wij,van MoSENSE wensen jullie heerlijke dagen toe!  


Make sense, MoSense

Gun jezelf rust, in je lijf en je hoofd. Zo wordt je hele leven makkelijker. Je presteert beter op je werk en ben je actiever wanneer je thuis komt. Met een behandeling van 30 minuten, kun je er weer weken fris tegen aan.