Jouw vakantie gevoel lekker vast houden!

Delen:

Vragen?

 

Niks moet en alles mag… vakantie! Heerlijk die tijd dat we, ontspannen,kunnen genieten van elkaar. Even ontsnappen uit de dagelijkse stress. Of je dat nu thuis doet of op vakantie, we worden er allemaal lekker relaxed van. En dat gevoel willen we met zijn alle het liefst zolang mogelijk vast houden. En wij helpen je daarbij, hoe? Lees snel verder…

Ontspanningsmassage.

 

Heb jij het ook altijd druk, druk, druk? Zit je veel en beweeg je weinig? En ben je vaak moe of heb je veel last van verkrampte of pijnlijke spieren? Een ontspanningsmassage doet wonderen. Het neemt de oorzaak dan wel niet weg, maar biedt wel een belangrijk rustmoment in het hectische leven van alledag. Ook als je wel lekker in je vel zit, kan een ontspanningsmassage trouwens erg prettig zijn.

Wat is een ontspanningsmassage?

 

De naam zegt het al; een ontspanningsmassage helpt je te ontspannen. Bij deze vorm van massage worden vooral de rug, de nek en de schouders behandeld. Dat zorgt voor een versoepeling van spieren, pezen en gewrichten en een verbetering van de bloedsomloop. Eventuele spanningsklachten verminderen, evenals dat uitgebluste gevoel. Regelmatige ontspanningsmassage heeft bovendien een preventieve werking en houdt je lichaam en geest topfit.

Voor wie en wanneer is een ontspanningsmassage goed?

Naast iedereen die goed voor zichzelf wil zorgen, heeft ontspanningsmassage veel baat bij:

  • Algehele lichaamsbeleving
  • Burn-out verschijnselen
  • Chronische vermoeidheidsklachten
  • Hoofdpijn
  • Spierspanning
  • Spijsverteringsproblemen
  • Stress
  • Pijn

Reserveer dus gewoon een afspraak.

 

Een heerlijke,relaxte ontspanningsmassage is een kadootje voor jouw lichaam en geest. Het zorgt ervoor dat jij het vakantie gevoel lekker vast kunt houden. Het voorkomt, dat jij vervelende klachten krijgt en het helpt je om, als jij weer aan het werk bent, af en toe eens heerlijk te ontstressen. Wij staan voor je klaar. Na de vakantie, maar ook tijdens de vakantie kun je bij ons gewoon een afspraak inplannen. Neem even tijd voor jezelf. Wij zien je graag.

 

Make sense, MoSense

Gun jezelf rust, in je lijf en je hoofd. Zo wordt je hele leven makkelijker. Je presteert beter op je werk en ben je actiever wanneer je thuis komt. Met een behandeling van 30 minuten, kun je er weer weken fris tegen aan.