Jij mag er zijn

Delen:

Vragen?

De oorsprong van MoSENSE ligt bij de verwondering voor het menselijk lichaam. Sta jij er weleens bij stil hoe wonderlijk ons lichaam eigenlijk in elkaar steekt? Als we er niet goed voor zorgen zal het ook niet optimaal functioneren. Dat uit zich in klachten en ongemak. Besluiten we om aandacht te besteden aan ons lijf, dan kunnen we met gemak,in enkele maanden in topconditie zijn. Door alle verschillende opleidingen en het, inmiddels uitgebreide team van professionals bij MoSENSE, zijn wij in staat om jouw lichaam een handje te helpen bij het in stand houden van deze conditie. En het begon natuurlijk allemaal met masseren. Wij zijn op ons best, als we weten waar een klacht vandaan komt en hier gericht een behandeling op in kunnen zetten. Maar, omdat wij op zoek gaan naar de oorsprong van jouw klacht, kwamen we al snel tot het besef dat deze niet altijd alleen maar te verhelpen is door een massage. Ook zijn wij ons ervan bewust dat er zelfs een aantal klachten een uiting hebben in lichamelijke ongemakken, maar dat deze blokkades komen vanuit jouw geestelijke gezondheid. 

 

En zo ontstond onze visie voor een holistische benadering, die nodig is om jou zo goed mogelijk te helpen. 

 

De definitie van…

 

Holistisch: in zijn geheel en allesomvattend. 

Het stamt af van het griekse woord Holos. Holisme gaat uit van het principe dat alles met elkaar verbonden is. 

En binnen ons vak betekent dit,dat wij uitgaan van een verbinding en samenwerking tussen jouw lichaam en geest. 

 

Balanceren

Onze massage zijn dus niet alleen gericht op het wegnemen van pijn of spanningen in jouw spier, maar ook op de blokkades in jouw brein. Wij zien jouw lichaam en geest als eenheid. En omdat deze met elkaar in verbinding staan en samenwerken is het goed om aandacht te hebben voor beide. 

 

Wat is dan een holistische massage? 

 

Omdat wij er dus vanuit gaan, dat jij als mens, een eenheid bent hebben wij aandacht voor fysieke en psychische gesteldheid. Maar ook jouw emotionele en zelfs spirituele toestand zijn onlosmakend met elkaar verbonden. Zit jij goed in je vel? Dan ervaar jij waarschijnlijk een goede balans. Ben jij echter gestrest, heb je veel zorgen of loopt je leven even niet zoals je had gehoopt dan zul jij ervaren dat er kwaaltjes,klachten of psychische blokkades optreden. Juist omdat wij een holistische benadering toepassen komen we er achter dat jouw klacht zich op een totaal andere plek kan manifesteren dan waar hij vandaan komt. Denk maar eens aan hoofdpijn. Vaak is hoofdpijn een uiting van stress. Natuurlijk is het dan heerlijk als wij een fijne hoofdmassage geven. Met extra aandacht voor de spieren die verkrampt zijn. Maar, als we dan vervolgens niks doen aan de oorzaak zal de ontspanning van korte duur zijn.  

 

Aandacht voor het geheel

In veel gevallen is een massage voldoende. Maar soms is er net dat beetje extra nodig. Daarom hebben wij bij MoSENSE ook de expertise om aandacht te besteden aan jouw geestelijke gezondheid. Door middel van praten,luisteren en helen zorgen wij ervoor dat jij in balans blijft. Er is ruimte om ook te werken aan jouw psychische gesteldheid. Om het evenwicht tussen jouw fysieke en geestelijke conditie op peil te houden is de combinatie met een massage altijd een goed idee. 

 

Wij stellen voor:

Monique: Vind jij het lastig om te praten. Is het uiten van je gevoel moeilijk? Neem dan eens contact op met Monique. Iets meer weten over brainspotting ga dan naar de volgende link https://mosense.nl/landingspagina/brainspotting

Dinie: Neemt jou mee in verliesverwerking. Heb jij afscheid moeten nemen van een dierbare, een mooie droom of anderzijds. Loop dan eens samen het pad van verwerking met Dinie. Wil jij Dinie graag wat beter leren kennen? Op de link https://mosense.nl/over-ons/dinie-warnders-sportmasseur stelt zij zich voor. 

Esther: Vind jij het, juist, prettig van je af te praten? Heb jij graag,visueel, in beeld hoe de kaarten ervoor liggen? Lees dan eens de informatie over insight-coaching. https://mosense.nl/landingspagina/in-sight-coaching

 

JIJ bent welkom!

Juist omdat wij kijken naar jouw als geheel, en hierdoor zeer gericht naar de kern van het probleem kunnen werken, zijn wij in staat om de balans in evenwicht te brengen. Deze holistische benadering geeft jouw ruimte en gelegenheid voor een bewustwording van je lichaam en geest. JIJ, met al jouw fysieke,psychische,emotionele en spirituele last bent dus van harte welkom! 

 

MoSENSEMake sense, MoSense

Gun jezelf rust, in je lijf en je hoofd. Zo wordt je hele leven makkelijker. Je presteert beter op je werk en ben je actiever wanneer je thuis komt. Met een behandeling van 30 minuten, kun je er weer weken fris tegen aan.