Jij kan het ook

Delen:

Vragen?

Behoor jij deze vakantie tot de thuisblijvers? Dit is natuurlijk de gelegenheid om nu eindelijk eens die klusjes in huis aan te pakken. We klussen erop los dit jaar. En natuurlijk wordt jouw huis een mooi paleis maar, voel jij het ook? 

Spierpijn en vermoeide spieren

Als jij in de weer bent geweest met kwasten,hamers en boren dan herken jij het meteen. Spierpijn en vermoeide spieren. Jouw lijf is, al dat geklus,namelijk helemaal niet gewend. En wat doen die spieren dan? Ze schieten in een weerstand.

Op zijn tijd wat rust en ontspanning

En wij zijn super trots hoor op al het werk wat jij verzet. En wij snappen ook dat die klus, als het begin eenmaal gemaakt is, ook gewoon af moet. Maar op zijn tijd even relax is wel belangrijk. Dat doe jij op je ligbedje in de zon bijvoorbeeld. Lekker in de sauna of gewoon languit op de bank. Maar heb jij er al eens aan gedacht je vriend of vriendin lief aan te kijken?

Want wat wij kunnen,kan zij (en jij) ook!

We geven dus ( enkele) geheimen kado ;), als jij belooft dat je ons niet vergeet. Maar hoe lekker is het als je die massage flow ook gewoon thuis kunt halen. Mijn handen, en die van mijn collega’s zijn natuurlijk magisch. Maar die van jouw partner hebben evengoed een positief effect op jouw hardwerkende spieren. 

Met volle aandacht 

Want dat is echt het belangrijkste geheim. Zorg dat je even aandacht hebt voor elkaar. Kids in bed, gereedschap opgeruimd?Lekker fris gedouched? Dan is het moment daar om die aandacht eens op elkaar te richten.

Ogen dicht en gewoon doen

Maak het niet te moeilijk. Gewoon je ogen sluiten en je handen laten leiden. Je doet het,voor je partner, nooit verkeerd. 

Wij helpen je op weg

Ḱijk eens naar het onderstaande filmpje. Het zijn de basisregels van een ontspannen massage. En let goed op de tips die je krijgt om ervoor te zorgen dat de omstandigheden en de ruimte jouw al helemaal in ontspannen sfeer brengt. Geniet er fijn samen! 

Tips en tricks om thuis een massage te geven

MoSENSE
Make sense, MoSense

Gun jezelf rust, in je lijf en je hoofd. Zo wordt je hele leven makkelijker. Je presteert beter op je werk en ben je actiever wanneer je thuis komt. Met een behandeling van 30 minuten, kun je er weer weken fris tegen aan.